Djuren sover

Den perfekta godnattboken för alla pigga barn och deras trötta vuxna.Det är kväll, men Bo är alldeles full av bus och skoj.? Läggdags, säger mamma.Bo ställer sig på ett ben.? Men jag har redan lagt mig, säger han. För jag är en papegoja!I Djuren sover får vi följa Bo som inte vill gå och lägga sig och hans mamma som berättar om olika djur samtidigt som hon leder honom från badet och tandborstningen till sängen och sömnen.Men hur sover egentligen djuren? Havsuttrarna håller i varandra när de sover, så att de inte glider isär på det stora havet. Surikaterna sover i grupp, för att hålla värmen. Och fladdermössen sover upp och ner, så mardrömmarna rinner ut genom öronen! För alla måste sova. Giraffer, papegojor, björnar ? och till slut också Bo.Kärleksfullt, varmt och barnnära av den norska författaren Kjersti Annesdatter Skomsvold och den prisbelönta...

💕Detta är verkligen en fin välskriven liten mysig Godnattsaga full av vackra bilder och skriven precis hur en kvällsrutin kan gå till
före nattning
Bo vill leka alla sorts djur innan han troligtvis dimper ner i sin bädd.
Barnbarnet älskade Bo's små äventyr och knep för att komma undan kvällsrutinen men
Vi får hoppas på att
Bo somnade lungt och stilla i sin lilla säng.
Av lillen så får boken och Storyn
4/5st😊💕

AC (mamma);
Åh vilken varm, lekfull och mysig bok. En hyllning till leken och fantasin!

Det är mycket som pågår i boken men samtidigt har den ett lugn och jag älskar att det inte är så tillrättalagt utan att det finns en tvättställning, det är lite rörigt i hemmet och mamman utstrålar trygghet och lugn. Fantasin får ett stort utrymme.

Vi får följa ett barn och förälder. Det är dags för kvällsrutinen men barnet kan ju inte sova då den är en papegoja. Visst kan den vara en papegoja och sova med ett ben uppe tycker föräldern och kanske behöver fågeln också äta… Björnen ska sova, uttern, giraffen och tornseglaren. Det är många spännande djur som ska sova under rutinen och vi är hela tiden i fantasin tills vi sover.

Rekommenderar varmt denna bok.

Philip 10 år:
Jag tycker det är roligt att mamman vill låtsas med barnet och inte har bråttom. Det känns inte stressigt även fast de fantiserar innan de lägger sig. Barnet somnar så snabbt också. Det finns många saker att titta på i boken.