Ljudbok

Djävulen bär Prada

Weisberger, Lauren

| 2006

Flag from sv

1817


CD-bok Uppläsare: Marie Robertsson Andrea Sachs är en småstadstjej som drömmer om att arbeta som redaktör på tidningen New Yorker. Väl i storstaden får hon arbete som personlig assistent åt chefredaktören Miranda Priestly på det berömda modemagasinet Runway (läs Vogue). Och plötsligt befinner sig Andrea i helvetet då Miranda Priestly visar sig vara djävulen själv. Hon dompterar sina anställda totalt och kräver fullständig service 24 timmar om dygnet. Som personlig assistent får Ahn-dre-ah! vara beredd på allt; hon måste servera kaffe med exakt rätt temperatur och i exakt rätt ögonblick. Hon måste ordna fram två exemplar av den senaste Harry Potter-boken flera dagar före utgivningen och se till att de flygs till Paris i Mirandas privata jetplan. Andrea försakar pojkvän och vänner för att dygnet runt ställa upp på chefens nycker. Allt för den eftertraktade rekommendationen från...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Teresia Kjellgren

2013-08-30

Betyg

Hade kanske lite för höga förhoppningar på den här boken. Den slutar lite abdrupt, kanske är för att man ska läsa de andra böckerna?

J

jonathan swede

2013-08-20

Betyg

A

Anna Ekberg

2013-02-18

Betyg

Tråkig, lång och inte läsvärd!

Karin Söder

2010-06-05

Betyg

Överdriven, dryg. Orka inte...

S

Sabine Minell

2010-04-13

Betyg

Helt okej chiclit, hade väl lite för höga förväntningar på den då jag fick höra att den var så himla bra. Men den duger som läsning på stranden eller på soffan, och om du är ute efter något ytligt för en liten stund så kan den absolut rekommenderas!

RoseMari Frennberg

2010-03-18

Betyg

Ganska rolig men djävulen är alldeles för djävulsk, tycker jag.

Betyg

En ganska rolig bok..lättsam!

Johanna Galenpanna

2009-10-02

Betyg

Den var helkass. Slöseri med papper och tryckfärg.

Pernilla Hjertzell

2009-08-24

Betyg

Kom aldrig in i boken, så jag la den åt sidan efter 4 kapitel.

Mia Dahlstrand

2009-08-11

Betyg

2007
Andrea Sachs jobbar som assistent åt den djävulskt krävande chefsredaktören. Rolig, men tyvärr antagligen ganska nära sanningen.