Dingo Dingo - Den manliga frigörelsen är här!

Eriksson, Leif

| 2011

Flag from sv

29


Några män samlas och tror att de ska investera i Dingo Dingo, ett projekt med stor kommersiell potential. Men egentligen handlar mötet om något helt annat... Leif Eriksson, Bob Hansson och Martin Svensson har skrivit en roman om män och vad som händer när man får smak för den kravlösa kramen. Med mycket humor, men också lite ilska mot kvinnors självklara förtursrätt till sina känslor, vänder männen på begreppen kvinnligt och manligt. Dingo, Dingo är den fantastiska berättelsen om några män som äntligen reser sig, tar kontroll över sina liv - och sina fruar! - och vågar känna efter vad de egentligen känner. Många har läst eller sett filmen Fight Club, den om män som träffas i smyg...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Malin H

2011-09-25

Betyg

provocerande - både ansatsen och utförandet. tröttsamma karikatyrer på män och tröttsamma diagnoser på mäns problem. går med på att män, liksom alla, behöver kramar och närhet och att män har mindre av denna varan. men inte alla män. och det är inte feminismens fel.

Betyg

Med humor, självironi och med ett underliggande allvar sätter de en aktuell fråga på pränt; vem lider mest, ur genusperspektivet? I min värld är det naturligtvis kvinnorna, Vill dock rekommendera en härlig historia som lockar till skratt som ibland fastnar i halsen. Ämnet förtjänar att lyftas utan att man för den skull tappar fokus på det kvinnliga tillkortakommandet i den ännu allt för patriarkaliska världen, där män styr män?? Annorlunda men läsvärd ? eller som i mitt fall lyssningsvärd med fantastiskt härliga Reine Brynolfsson som uppläsare. En underbar ifrågasättande roman!