Diamanter är för evigt

Weisberger, Lauren

| 2009

Flag from sv

113


Tre kvinnor runt trettio utmanar varandra i en fartfylld och lustfylld kamp där utgången inte riktigt blir den förväntade. I New York är tre kvinnor runt trettio bästa vänner: Leigh - en bokförläggare med en besvärlig stjärnförfattare på halsen och den perfekta pojkvännen, Adriana - vacker och omsvärmad jetsettjej med dyra vanor och brasilianskt ursprung, och Emmy - nyligen dumpad av en hopplös pojkvän men med nytt restaurangjobb där hon får besöka främmande länder. Leigh och Adriana slår vad med Emmy; det kommande året ska hon ha ett one night stand på varje ny kontinent hon besöker. Adrianas motlöfte blir att hon ska ha ett monogamt och seriöst förhållande innan året är slut, men Leigh slipper löften - hon lever ju redan det perfekta livet. Men innan året är slut kan flera roller ha kastats om … En snabb och kul roman helt i stil med Djävulen bär Prada och bättre än Alla var...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Izabela Horn

2020-05-11

Betyg

Inte alls i klass med Djävulen bär Prada . Lättläst sommarbok som inte lämnar några avtryck efter sig

Marica Källner

2014-05-28

Betyg

Boken fångade mig eftersom personerna är intressanta med stora konflikter inom sig- men jag tyckte inte alls lika mycket om den som Djävulen bär Prada. Känner att den här historien är ytlig och fördomsfull. En ska inte ha förväntningar på att den ska gå emot fördomar om skönhet eller kvinligt och manligt- så som jag känner att Djävulen bär Prada gjorde.

Hedvig Marklinder

2013-07-28

Betyg

Detta är en bok som passar perfekt i en solstol under sommarlovet! Mycket underhållande och lättläst Chiclit bok.

Anna Granström

2011-03-24

Betyg

Gillade The Devil Wears Prada & Everyone WOrth Knowing, men den här kändes lite väl ytlig och för mycket (för mig) meningslösa detaljer. Dock lättsamn och trevlig läsning, även om den inte är så bra just kvalitetsmässigt.

Josefin Zimmergren

2011-03-10

Betyg

I början tyckte jag boken var en skräpbok men jag fastnade rätt snabbt i handlingen och mot slutet tyckte jag att den faktiskt var helt okej. Ingen jag kommer lägga på minnet direkt men det passar verkligen att läsa en regnig dag i mars.

I

ilenna i

2010-08-29

Betyg

gillade verkligen den här boken! ville inte att den skulle ta slut.

S

Sina J. Saouk

2009-11-06

Betyg

Inte lika bra som Djävulen bär Prada, men den var ändå väldigt bra.

Början var jobbig eftersom Emmy precis hade blivit dumpad, så de första sidorna handlade om hur ledsen och sårad hon var. Jag läste vidare bara för att jag hade lagt ner 10 spänn på att reservera den.

Resten av boken var jättebra, jag gillade att de fortfarande var unga i sinnet och roade sig som ungdomar trots att de var runt 30 år. Jag störde mig dock på Adriana som ansåg sig själv vara störst bäst och vackrast och var övertygad om att alla män ville ha henne och att det enda intressanta för henne var vad hon själv gjorde och sa. Jag gillar inte den attityden. Slutet med hennes karriär kändes lite överdriven. Ingen når stjärnorna så fort.

Josefine Ejebjörk

2009-10-13

Betyg

Roligare än jag trodde, mycket bättre än Djävulen bär Prada.