Det slutar med oss

Hoover, Colleen

| 2018

Flag from sv

19


Hjärtskärande om att hitta sig själv och att förlikas med sitt förflutna.Lily har inte alltid haft det lätt och varit tvungen att jobba hårt för det liv hon vill ha. Det har varit en lång resa från uppväxten i Maine ? hon har gått ut college, flyttat till Boston och fullföljt sin dröm om att öppna en egen blomsterhandel. Så när hon och den ursnygge neurokirurgen Ryle förälskar sig i varandra verkar Lilys liv nästan för bra för att vara sant.Ryle är känslig, intelligent och väldigt svag för Lily. Men han är också självsäker, envis och kanske till och med lite arrogant. När Lily tvingas ifrågasätta sitt förhållande med Ryle börjar hon också tänka på Atlas. Han var hennes första kärlek och en viktig länk till hennes förflutna. När han plötsligt dyker upp i hennes liv igen, hotas allt Lily byggt upp med Ryle. Lovereads är ett boutiqueförlag som ger ut smart och modern romance - riktiga...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

E

Emma C.

6w

Betyg

Väldigt fin bok! Rekommenderar verkligen. Jag kunde inte slita mig från boken. Gillar verkligen Hoovers sätt att hoppa i tiden, genom att växla mellan Lilys gamla dagboksanteckningar och hennes nutid i Boston. Boken har ett fängslande djup och tycker inte att den blev cheesy, som andra kan bli.

A

Angela

2019-09-15

Betyg

Oerhört bra och viktig bok.

Spoilervarning!


Hade önskat lite mer fokus i slutet på Lily och Atlas relation, då hade den utan tvekan fått 5 stjärnor istället för 4.

V

Villivonkansbooks

2019-01-03

Betyg

Jag har lyssnat på Det slutar med oss. Jag är fortfarande lite ovan vid att lyssna på ljudböcker och har svårt att komma in i dem. Men Det slutar med oss var ovanligt lätt att komma in och hade en handling som fångade mig från början. Den var lättlyssnad och hade ingen komplicerad inledning med massvis av karaktärer att hålla isär. Gunilla Leinings grymma inläsning bidrog också till att jag blev fast direkt. Lilys liv som växlar mellan nutid och tiden under tonåren hemma hos familjen där pappan slog mamman, är intressant och ger ett djup till karaktären. Jag gillar att det inte bara är glamour och ytlighet som i många andra böcker. Boken berör och jag blir både frustrerad och irriterad på de val Lily gör och Ryles beteende. Historien fångade mig så mycket att jag flera gånger kom på mig själv med att packa höpåsar extra sakta och köra en liten omväg med bilen, bara för att få lyssna lite till på boken. Detta är min första bekantskap med författaren men nu blev jag nyfiken, jag vill läsa mer av henne. Det slutar med oss är en härlig romance som fångade mitt hjärta helt!