Det enda rtta

Charlotte Rogan

| 2016

AV FRFATTAREN TILL LIVBTEN KOMMER EN NY FILOSOFISK THRILLER! En dag rkar Maggie Rayburn, p ren impuls, stjla ett komprometterande dokument frn sin chefs skrivbord. Nr upptckten leder till att fler bedrgerier uppdagas tvingas hon, av de hon trodde var sina vnner, att vlja: sanningen eller dem. Samtidigt i Irak har kapten Sinclair utfrdat en frhastad order med ddlig utgng. Men hans nskan att tgrda misstaget verkar kunna leda till n mer katastrofala effekter. I Livbten skrev Charlotte Rogan om mnniskans skrupellsa frmga att rationalisera bort sin nstas rtt till livet. I Det enda rtta vnder hon p resonemanget. Hr mts vi av mnniskor som strvar efter att gra det rtta, men fr vem? Med avsljande perspektivbyten undersks sambanden mellan vitt skilda mnniskors liv och konsekvenserna av att flja sitt eget hjrtas rst. Charlotte Rogan gav ut sin...

A

Anna Blomgren

2023-03-24

Monika W

2016-09-27

Jag lste aldrig Charlotte Rogans frra bok, Livbten, eftersom s mnga tyckte en del negativt om den, men nr <i>Det enda rtta</i> kom s tyckte jag att jag vl nd mste ge henne en chans. Trots att den faktiskt klassades som en filosofisk thriller. Om det nu r en genre som finns. Ls mer p http://bokslut.blogspot.se/2016/09/det-enda-ratta-av-charlotte-rogan.html

L

Linda Ismail

2016-05-11

En mycket bra filosofisk spnningsroman!

Britt-Marie Kullin

2016-04-28

Det enda rtta r Charlotte Rogans andra roman. Hennes frsta heter Livbten, men den har jag inte lst.

Det enda rtta var en helt okej bok enligt mig, bra, men inte jttebra.

Jag tycker att boken var lite svr att frst sig p. Och jag, som ju egentligen lskar tjocka och lnga bcker, tyckte den var lite fr utdragen.

Men jag ska i alla fall lsa hennes frsta bok, Livbten, fr den har jag lst mycket gott om.

Och jag tror nog att mnga kan tycka om ven den hr boken, ven om den inte blev ngon favorit hos mig.