Destination: Thailand

Colins, Katy

| 2016

Flag from sv

10


Georgia och Alex skulle gifta sig, de skulle leva lyckliga i alla sina dagar. Så varför sitter Georgia, när den stora dagen är inne, gråtandes över en avslagen drink på en strand i Turkiet? Så här kan det inte fortsätta, bestämmer Georgias bästa vän Marie, och tvingar henne att skriva en lista på saker hon skulle vilja göra, saker hon gett upp för att vara vuxen tillsammans med Alex. Med självförtroendet på absoluta botten och en begränsad budget drar Georgia till Thailand i ren desperation. Det blir ett äventyr som inte riktigt går enligt planerna, som ovan resenär begår hon det ena misstaget efter det andra. Georgia blir allt mer splittrad och vilsen; om hon inte är Alex fästmö, vem är hon då? Men det fantastiska med att gå sönder är att man får en chans att bygga ihop sig själv igen, och den nya Georgia är kanhända någon som hon slutligen kan känna sig stolt över.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

C

Cecilia

2020-01-30

Betyg

Om du har backpackat kommer du känna igen en hel del i denna bok!! Härligt skriven, kanske passar som en extra boost om du som huvudpersonen precis har brutit upp ett förhållande och behöver en nystart.

T

Therese

2018-06-02

Betyg

Trevlig och läsvärd i Bridget Jones anda, men ganska förutsägbar. Känner inget akut behov av att läsa uppföljaren.

Britt-Marie Kullin

2016-12-07

Betyg

?En romantisk komedi i Bridget Jones anda? står det om boken på bokförlagets hemsida. Och det stämmer väl bra in på den här boken.

Lättläst, underhållande, romantisk, rolig, snabbläst, och bra, är ju också ord som stämmer in på den här boken.

Kan absolut rekommenderas för dom som tycker om böcker i den här genren.

J

Betyg

Underhållande, gripande & fantastisk!