Den tredje hustrun

Jewell, Lisa

| 2015

Flag from sv

129


Den lyckliga stjärnfamiljen drabbas av ett oförklarligtdödsfall och fasaden krackelerar.En sen aprilnatt snubblar Maya framför en Londonbuss.En tragisk olycka? Eller självmord? Hennes otröstligamake Adrian är fast besluten att ta reda på det.Maya hade ett jobb hon trivdes med, hon hade vänner.Adrian och Maya älskade varandra. Hon kom tilloch med överens med hans två tidigare fruar och derasbarn. Ja, de var faktiskt som en enda stor, lyckligfamilj.Men det dröjer inte länge innan Adrian börjar identifierade mörka sprickorna i sitt perfekta liv.För alla har hemligheter.Och hemligheter kan få svåra konsekvenser.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Cindy Kempe

2021-08-11

Betyg

Berörande och frustrerande.

Pia Gummesson

2017-04-18

Betyg

inte så bra tycker jag.

E

emmakicki

2017-02-08

Betyg

Helt okej relationsdrama men inte jättegripande.

Marina Pedersen

2016-10-10

Betyg

Nä..

Minna Matson

2016-04-08

Betyg

Jag gillar verkligen INTE Adrian, och tyvärr finns det alltför många Adrian i världen redan, både manliga och kvinnliga. Kan tänka mig att denna är en perfekt bokcirkelbok då det finns mycket att reflektera över och prata om, men den griper inte tag. Även om den ändå väcker en känsla: förbannad.

Betyg

Älskar Lisa Jewell. Den här påminner om Fågelburen men ändå inte. Fin, sorglig och spännande relationsroman.

L

Lotta Strandberg

2016-03-28

Betyg

Ett annorlunda upplägg om varför man skiljer sig, om nya relationer och attityden "det jag inte ser-finns inte-och därför blundar jag-för jag vill inte veta" (en inte helt ovanlig attityd). I vissa stycken lite banal historia men ändå lite tänkvärd.

Eva Pettersson

2015-12-26

Betyg

Lite besviken blev jag. Det kändes spännande med en blandning av relationsdrama och deckare, men jag kände aldrig riktigt med karaktärerna, och slutet kändes lite banalt. Men helt okej bok ändå, som är värd ett medelbetyg.

Ma Coon

2015-12-19

Betyg

Den fångade mig direkt och berörde mig väldigt!

L

Linda Jönsson

2015-10-26

Betyg

Fågelburen är mycket bättre.

Betyg

Nää denna bok var då ingen höjdare tycker jag