
Vet du hur man undviker att bearnaisesåsen skär sig? Visste du att olivolja och rapsolja är lika nyttiga? Vill du veta hemligheterna bakom ett bra resultat vid tillagning av kött och fisk? DEN TEKNISKE KOCKEN är en faktaspäckad kokbok där författarna, livsmedelsprofessor Per-Olof Hegg och kocken Rikard Nilsson förklarar vad som händer när vi lagar mat. Grundtanken är att på ett begripligt sätt förmedla en kombination av livsmedelskunskap och matlagningskonst. Boken är både en hemmakokbok och en handbok i livsmedelsteknologi. Livsmedelsprofessorn och kocken ger massor av praktiska råd och tips för att lyckas i köket. Arbeta efter den i köket eller läs ett kapitel framför brasan. Denna kokbok är avsedd för alla matlagningsintresserade och innehåller såväl enkla recept som mer avancerade gourmetrecept som ger en känsla av lyx utan att kräva alltför lång tid i köket. PER-OLOF HEGG är docent i...
Visa mer
Recensioner
Bli först med att recensera denna bok