Den ryske vännen

CD-bok Uppläsare: Pia Johansson Under en resa till Tjetjenien besöker biståndsministern Katja Löfdahl ett barnhem och blir djupt berörd. Trots omgivningens varningar beslutar hon avdela en större summa pengar till bistånd. Men den första delbetalningen försvinner spårlöst, och Katja inser att hon blivit lurad. Medierna börjar nysta i affären och Katja blir alltmer desperat. När en amerikansk diplomat på informella vägar erbjuder sin hjälp tackar hon ja. Konsekvenserna blir ödesdigra. Henrik Hamrén, handläggare på UD, blir indragen i biståndsministerns affärer. Samtidigt försöker han lösa problemen på hemmaplan. Han älskar sin fru Maria, men hennes längtan efter barn skapar en allt djupare spricka mellan dem. Katja, Henrik och Maria blir brickor i ett storpolitiskt spel som sker långt ovanför deras huvuden. En intelligent thrillerintrig vävs samman med engagerande människoöden....

S

Sarah JN

2014-11-20

Gillade den mycket men hade önskat flera svar på slutet.

Anton Bengtsson

2014-04-29

Håller med Eva, politiken var det enda intressanta. Men det skulle behövas en karaktär i den ryska politiken för att väcka något större engagemang.

Teresia Kjellgren

2013-09-14

Helt enkelt bra. Spännande och absolut läsvärd.

V

Victoria Antonsson

2012-06-07

Tråkig, ointressant och torftig,

Eva Sandhammar

2010-11-10

Har haft den i bilen och lyssnat i små portioner. Skulle sannolikt ha tröttnat om jag läst den på vanligt sätt. Personerna blev aldrig riktgit levande, mer som i en veckotidningsföljetong. Det mest intressanta var skildringen av det politiska spelet.

annika åberg

2010-07-24

3:e boken av Kajsa Ingemarsson som jag läst. Lättläst.

Maria Nordström

2010-03-02

Boken var inte vad jag väntat mig med den titeln. En bagatell som underhåller för stunden.

Johanna Galenpanna

2009-12-17

Den var rätt tråkig. Fångade aldrig mitt intresse, så jag lade ner efter typ tre kapitel.

Erik F

2009-11-22

Började läsa den, men orkade inte läsa ut den... Händer väldigt sällan att det blir så, men den här var bara alldeles för tråkig!

K

Karin Karlsson

2009-07-10

Kom inte ens igenom hela..

Johanna Falkered

2009-07-01

En svensk kvinna i krisförhållande, inte så spännande, inte så underhållande som Kajsa brukar vara.