Den perfekta vännen

Parks, Adele

| 2018

Flag from sv

13


I skolan var Mel och Abi bästa vänner och delade allt, tills Mels graviditet tvingade henne att hoppa av studierna. Nu, sjutton år senare, är deras liv så olika som de kan bli. Mel är lyckligt gift med Ben efter att ha varit ensamstående mamma. Tillsammans har de fått två barn till och livet är så kaotiskt och underbart som det brukar vara för småbarnsfamiljer. Abi, däremot, har levt ett utsvävande liv i Los Angeles. Tills hon upptäckte att hennes man bedrog henne och tillvaron rasade. Nu är en fristad hos Mel precis vad hon behöver för att komma på fötter igen. Men gör Mel rätt som låter henne komma in i familjens hem och liv, eller har Abi en dold agenda som hon inte känner till? Fullständigt gripande från början till slut. Closer om The image of youSkickligt konstruerad intrig, briljant uttänkt och mycket gripande. Lisa Jewell om The stranger in my home ***ADELE...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

E

emmakicki

2020-12-02

Betyg

Den hade helt klart sin tjusning men efter ungefär halva började jag känna mig redo för en avrundning men det tog sitt lilla tag. Den var lång och gick på tomgång mellan varven. Men den hade ändå någon spänning som fick mig att fortsätta, lite förutsägbar men å andra sidan var det kanske det som fick mig att vilja veta om jag hade räknat ut det.

J

Betyg

Spännande, mörk & fängslande!

Minna Matson

2018-12-19

Betyg

Mycket bra bladvändare. Är den gamla bästa vännen den hon utger sig för att vara eller hur ser hennes agenda egentligen ut? Och varför? Visst, man conectar the dots rätt så fort men den är ändå bra. Utforskar människors varför och känslor. Agera eller reagera. Rekommenderas.