Den perfekta nybörjarmaten

Paulún, Fredrik

| 2005

Flag from sv

6


Inspirerande, lättlagat och gott Nu kommer nummer fem i hälsokocken Oscar de Hoogs och näringsfysiologen Fredrik Paulúns populära receptboksserie. Denna gång är det rätter för den lite ovane i köket vilka ändå leder till nya och spännande smaksensationer. Precis som sina föregångare innehåller Den perfekta nybörjarmaten recept med perfekt näringssammansättning och värdefull information som näringsberäkningar, GI-värden och författarnas kommentarer.  Den perfekta nybörjarmaten presenterar cirka 30 måltider där läsaren på ett enkelt och informativt sätt guidas ända fram till det dukade bordet. I början av boken finns dessutom Fredriks enkla näringsskola och Oscars genomgång av vilka redskap som bör finnas i köket och hur man använder dem, vilka råvaror som är bra att ha hemma samt allt ifrån hur man hackar lök och steker kött till hur man lagar den perfekta...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Bli först med att recensera denna bok