Den osynlige

Wahl, Mats

| 2000

Flag from sv

59


Hur kommer det sig att människor gör förskräckliga saker mot varandra? Fors hade under sina många år i kåren sett människor halas upp ur sjöar med tyngder vid benen, han hade utrett misshandelsfall där förskolebarn slagits sönder och samman av föräldrar som sa att de älskade sina barn, han hade suttit timme efter timme med människor som gjort de mest förfärliga saker, påfallande ofta mot personer som stod dem nära. Inte sällan mot människor de sa de älskade. Låt dig inte förhärdas. Han brukade säga så till sig själv.? /Ur Den osynlige Kriminalinspektör Fors har fått uppdraget att utreda den sextonårige Hilmers försvinnande. Ju mer han närmar sig orsakerna till försvinnandet desto mer obehag känner han. Något har hänt men omgivningen bidrar inte direkt till att få fram sanningen. Kompi-sarna undviker helst frågor, flickvännen Ellen verkar bära på en hemlighet, skolans rektor och kommunalrådet...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Pernilla Lindholm

2015-09-19

Betyg

Den här boken gränsar till en trea men når inte hela vägen fram. Helt okej ungdomsbok som aldrig riktigt tar fart eller fångar mitt intresse vilket är synd då jag gillar tanken med storyn.

E

Erika Nilsson

2012-03-01

Betyg

Den var spännande, men den var också ledsamt önska att Hilmer och Ellen kunde få leva lyckliga med sitt lilla barn. Det var synd om Ellen att få ett barn med en kille och sen dör han. Då kan inte barnet få träffa sin pappa. Den är jätte synd om Ellen.