Den oändliga familjen

Naumann, Cilla

| 2018

Flag from sv

39


En nyinflyttad familj närmar sig ett obeskrivligt mörker. I ett fönster mitt emot: en liten flicka som för alltid kommer att förändras av det hon anar. Cilla Naumanns nya roman är en skoningslös skildring av en familj i djupaste kris, men också en berättelse om outplånliga minnesbilder och hur de lever vidare i oss.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Torbjörn Nilsson

2019-03-26

Betyg

Otroligt stark bok. Avsnitten med dotterns berättelse är mästerliga. Därför kulminerar boken tidigt. Boken är för plågsam att helt kunna ta in, men fångar perfekt essensen och intigheten i min barndom. Ytterst välskriven

Ann Simonsson

2018-12-06

Betyg

Nä. Inget för mig.

Anders Börjesson

2018-11-24

Betyg

Naumanns roman påverkade mig starkt. Mycket läsvärd och då framför allt hur ett barns tankar och känslor formulerats kring händelser utanför och i en familj.

Jasmina <3

2018-11-20

Betyg

Helt okej tycker jag nog 😊

Anders Börjesson

2018-11-18

Betyg

Den här romanen berör mig på djupet. Har svårt att lämna de känslor den framkallar hos mig. En familj i kris. De två barnens utsatthet.

J

Betyg

Lysande, stark och vackert skriven!

Anna Granström

2018-10-24

Betyg

En bok som berör (förutom att jag inte förstår helt partiet om den utomstående Anna). Hemsk tragedi där förklaringen växer fram mer och mer, även om man aldrig får veta alla detaljer. Det behöver man heller inte.

Minna Matson

2018-10-02

Betyg

Tragedi på väg, eller familj på flytt. Vackert språk och en stor berättelse i ett litet format.