En ganska tunn och snabbläst bok behövde jag när månaden närmade sig sitt slut och alla mina planerade böcker var utlästa. Då kom jag ihåg att jag hade fått Den låsta dörren någon vecka tidigare och den verkade passa bra, med sina 250 sidor. Tyvärr så var den helt omöjlig att sluta läsa när jag väl hade börjat, så det tog bara två halvdagar att läsa ut den.
Efter att ha läst tre av hennes andra böcker så visste jag ungefär vad jag hade att vänta mig. Det enda jag var helt säker på var att det inte var så som författaren ville att jag skulle tro. Problemet var bara att jag inte hade minsta aning om vad var hon ville få mig att tro. Jag misstänkte ALLA.
Den låsta dörren är precis som Freida McFaddens tidigare böcker och det finns en del kvar att fundera över när boken är utläst. Nästan som ett upplägg för en fortsättning. Allt är inte alltid logiskt. Då hade världen sett helt annorlunda ut. Jag är inte heller alltid logisk, bland annat i varför vissa böcker passar mig och andra inte. Denna hör tveklöst till den tidigare kategorin.
OBS! Detta är en kraftigt förkortad text. Hela finns på min blogg https://bokslut.blogspot.com/2025/08/bok-den-lasta-dorren-av-freida-mcfadden.html