Den franske bagaren: Surdeg, mat, kärlek

Boudet, Sébastien

| 2012

Flag from sv

50


En kulinarisk resa genom den franske bagarens värld I Den franske bagaren tar Sbastien Boudet med dig på en kulinarisk resa genom Frankrike. Boken är lika mycket en samling välbevarade familjerecept som en kärleksfull hyllning till den franska mat- och baktraditionen. Förutom surdegsbröd och bakverk hittar du även oumbärliga recept på franska maträtter - alla med en anknytning till bagarens kök. Till några av recepten finns även qr-koder som tar dig till filmer där Sbastien visar när han tillagar recepten. Med passion för surdeg Med hjälp av några få ingredienser kan du få en obegränsad panel av smaker, dofter och texturer. Här hittar du allt från Frankrikes nationalsymbol, baguetten, till matbrödet som kan ersätta en hel måltid - den provencalska...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

harriet karlsson

2012-06-17

Betyg

Kommentera...