De sju systrarna : Maias bok : Maias historia

Riley, Lucinda

| 2021

Frsta boken i romansviten som frtrollat en hel vrld handlar om adoptivsystern Maia, vars skande efter sitt frflutna fr henne till Brasilien.Maia D Aplise och hennes fem adoptivsystrar samlas i sitt barndomshem Atlantis, ett vackert slott vid Genevasjns kust, efter att deras adoptivfar, den mystiske miljardren Pa Salt, har gtt bort. Underligt nog har han redan begravts till havs, men varje syster tilldelas varsin ledtrd som ska vgleda henne i skandet efter sitt ursprung.Maias ledtrd leder henne till en frfallen herrgrd i Rio de Janeiro. Vl dr brjar hon lgga samman pusselbitarnattio r tidigare, 1927, under Rios Belle Epoque , planerar Izabela Bonifacios far fr hennes gifterml in i aristokratin. Under tiden arbetar arkitekten Heitor da Silva Costa p en kristusstaty som ska kallas Cristo Redentor och behver resa till Paris fr att finna den rtta...

Anna Westman

2025-03-22

👍

Marc Moore

2024-10-29

Blev rekommenderad denna bokserie frn flera hll men str mig bara p den.
Alla r enormt vackra, framgngsrika och gracisa nr dom rr sig.
Dialogerna r vldigt platta och banala, kunde varit skrivna av Chat-GPT.
Knns som kiosklitteratur. Enda frdelen r att den r vldigt lttlst.

H

Hanna

2024-08-13

Boken vxte p mig. Hade lite svrt komma in i boken i brjan. Fastnade framfr allt fr Izabella och de historiska delarna. Hade nskat en strre variation av karaktrer. De flesta vi fr flja r rika och vackra.

Ewa H

2023-10-12

Lite spnnande feel good-lsning, krleksroman i stort sett. Skn lsning att koppla av med, svrt att lgga ifrn sig.

Jessica Alvklinga

2022-12-15

Vldigt bra, spnnande och intressant serie.

Bokdjungeln

2022-11-02

Jag har lnge varit sugen att lsa bckerna om de sju systrarna d mnga verkar uppskatta dom. Efter att ha lyssnat p den frsta boken s stller jag mig p den hyllande sidan. Jag tycker att boken innehller s enormt mycket och det r blandningen av dtid och nutid som gr boken. Fr mig var detta en grym bok s jag hoppade direkt p bok 2 i serien. Hoppas att den r lika bra.

Malin Johansson

2022-07-19

Mysig bok. Fina krlekshistorier och kul att den utspelar sig i Rio de Janeiro.

Moa Norstrm

2022-03-21

s fin

Marie-Anne Eriksson

2021-11-27

Oj s bra! Jag fortstter p nummer tv i serien direkt.

Josefine Malmer

2021-08-24

Har precis brjat lsa De sju systrarna och kan bara hlla med om att de r jttebra! Jag gillar karaktren Maia och historierna som vvs samman. Ser fram emot de andra bckerna

Julia Gedin

2021-07-21

A H

2021-05-19

Bra

Eva Pettersson

2021-01-18

Helt okej, men inget som grep tag i mig. Jag knner mig inte tillrckligt nyfiken p historien fr att vilja lsa vriga delar i serien, tyvrr.

Pernilla Ragnhage

2020-08-25

En bra bok som slukade mig mer och mer. Tycker om vxlingen mellan dtid och nutid. Lste den snabbt trots mnga sidor. Och sg fram emot nsta bok direkt!

Malin Danielsson

2020-07-11

En lngsam start, som efter kanske 150 sidor utvecklas till en mycket spnnande handling. Brjade lsa den frra sommaren, men la ifrn mig den d jag inte fick ngon ro att lsa. Vilken tur att jag tog upp boken nu! Krleksfull och spnnande! Rekommenderas varmt. r inne p andra boken nu och ska bli roligt att se om frfattaren lyckas fng mitt intresse p nytt! 😊

K

Karin Sandberg

2020-02-25

👍

K

Katarina Strid

2020-02-10

Spnnande id och jag har sneglat p denna serie ett tag. Frst tyckte jag att dialogen var lite konstlad och styltig men efter ett tag sugs man nd in och vill veta hur det ska g. Underhllande.

Alice Knutson

2020-01-08

Kristina Carlsson

2019-07-21

Jag behvde ngot lttlst och underhllande under min sommarsemester och d funkade denna roman perfekt! Man drogs med i handlingen frn frsta till sista sidan.
Alla romanfigurer var naturligtvis vackra, rika och begvade, men vad gjorde det nr handlingen var spnnande och underhllande och man vara var tvungen att f veta vad som hade hnt i dtid och hnde i nutid.
Vlskriven.

Anna Forsn

2019-06-22

Hade en hel del frvntningar p denna bok som tyvrr inte infriades. Det r p det hela taget en ganska vlskriven bok och jag gillar konceptet med den excentriske och mystiske miljardren och hans adoptivdttrar. Problemet fr mig r att berttelsen har blivit p tok fr ytlig, dr frfattaren lgger allt fr mycket fokus p att beskriva de lyxiga miljerna och fr lite p att skapa engagerande karaktrer. Dessutom knns handlingen lite vl klichartad fr min smak, s efter halva boken trttnade jag. Tyvrr.

lillemor lindqvist

2019-04-30

Malin Magnander

2018-08-06

T

Therese's Boklda

2018-03-15

Det hr r s vldigt mycket en sdan typ av bok som jag bara lskar! Jag blir liksom uppslukad ifrn frsta till sista sidan och vill inte att det ska ta slut. Den r lika spnnande i Maias nutid som i Izabelas historiska tillbakablick

G

Gunilla Jnsson

2018-01-11

Betyget pendlar mellan 3 0ch 4, historien blir lite fnig ibland, men ocks lttlst och underhllande. Jag vill sklrt lsa om de vriga systrarna ocks.