De sju som såg

Rudberg, Denise

| 2017

Flag from sv

104


Mörka hemligheter och eleganta fasader I husen på Stockholms finaste gator döljs många familjehemligheter. När läkaren Folke Bergman kallas till ett skyddat kvinnoboende för att ta hand om två kvinnor som behöver läkarvård, vet han inte att det kommer leda till att hemligheten ur hans förflutna snart kommer att hinna ikapp honom. Marianne Jidhoff försöker landa i sin nya roll som chef för den externa utredningsenheten när hon tillsammans med kriminalkommissarie Torsten Ehn, kriminalassistent Augustin Madrid och deras två nya kollegor får ett larm. En mycket känd idrottsman har hittats död, och man misstänker att det rör sig om ett mord. På ytan hade mannen en perfekt tillvaro med en framgångsrik karriär och ett lyckligt äktenskap. Då utredningen fördjupas får Marianne dock höra rykten om att mannen inte varit en så underbar make som det verkat. En otäck sanning om våld och...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Britt-Marie Kullin

2018-07-25

Betyg

Denise Rudberg har gett ut drygt tjugo stycken böcker, och jag har läst dom nästan allihopa. Jag gillar hennes sätt att skriva. Tycker att hennes böcker är lättlästa, lättsmältna, snabblästa, enkla, underhållande, och läsvärda.

Den här boken är den sjunde delen om Marianne Jidhoff, i den serie böcker som Denise Rudberg kallar Elegant Crime, som är kriminalromaner i överklassmiljöer.

Jag tycker att boken De sju som såg var precis lika bra som dom sex tidigare böckerna, och jag ser redan fram emot nummer åtta i serien, som kommer i höst. Så jag kan absolut rekommendera boken, men allra helst hela serien i rätt ordning.

K

Katarina Rosenqvist

2018-03-25

Betyg

Jidhoff levererar som vanligt!

Minna Matson

2017-11-04

Betyg

Del 7 i serien och man vet vad man får. Ett ständigt aktuellt ämne, men jag önskar att något någongång skulle kunna vara svårt eller jobbigt för Jidhoff.