Ranveigs nra dden-upplevelse blir en vndpunkt som fr henne att erknna sina knslor fr Vilfred infr Carsten. Frgan r nu om den ldrande godsgaren kommer att kasta ut henne eller om det finns plats i hans hjrta fr frltelse. Louise reser till Haveng med ett frslag: hon och Jon vill bli frestndare fr Miriams stiftelse. Frslaget vcker bde frvning och gldje, men nr de sker prstens vlsignelse fr sitt ktenskap mter de betydligt strre motstnd. Torfinns och Emmas ktenskap knakar i fogarna. Emma kan inte bli gravid, och barnlsheten driver henne ner i ett bottenlst mrker, ett mrker som Torfinn inte vet hur han ska lyfta henne ur ... ?De otrstloga? r den tjugosjunde delen av Kaja Nylunds serie Nordanvinden, en gripande slktsaga dr krlek, intriger och mod utspelar sig i det vackra men krvande Nordnorge under 1800-talet.
Detta r en slktsaga som utspelar sig i det vackra Nordnorge p 1800-talet.
♡
ven i denna del, del 27 i serien s hnder det vldigt mnga saker och spnningen & krleken hlls p topp.
Hr blir det lite strul i ett ktenskap, som resulterar i ett udda beteende med sina konsekvenser av blandade knslor och romantik.
En av magarna blir strre i denna del, och vi fr se nr den lille kommer till vrlden😃
♡
Ja vill man ha ngot som hller spnningen & romantiken p topp s borde man ge denna serie en chans.
Detta r en riktigt vlskriven bladvndare som har allt.
♡
Jag bara lskar p detta stt som denna frfattare skriver denna hrliga serie p...
Av mig s fr den helt klart
5 av 5st❤️