Blod. Offer. Kärlek på liv och död. Och en demonisk portal som hotar hela Sarador.Iszaelda är förgiftad och en fara för alla i hennes närhet. Ensam ger hon sig av för att finna den viktiga livsblomman, och Akares följer efter för att vinna tillbaka hennes kärlek. Samtidigt närmar sig mörkret och attacken från demonerna. Portalen måste stängas nu.I Iszaeldas frånvaro axlar Naeva rollen som ledare och gör allt för att samla allierade inför den kommande invasionen, men hur ska hon få städerna att inse allvaret? De är för få, och fienden för många. Keelan ger sig av för att häva Nyx förbannelse och Nyx vill bara finna Iszaelda. Allt är en enda härva, gruppen är splittrad och hotet kryper närmare och närmare. Känslorna flammar, svärden slår och kärleken svider i hjärtat.Kommer Iszaelda att återvända i tid? Vad finner Keelan i skogens djup? Kan Nyx förbannelse hävas? Vem offrar...
Tack Whip Media och Lovisa Wistrand för recex!
Dödsviskaren är den avslutande delen i trilogin Alvblogstrilogin. Det är fullspäckat med action, känslor, åtrå, svek och mod. Och det jag önskade i den andra delen kom i denna - en ny handling som mer byggde vidare på berättelsen.
Jag älskade den här boken. Det är action från första sidan till sista och jag gillar extremt mycket hur vi får följa de olika perspektiven återigen. Det är kul att få höra någon annans röst än huvudpersonens och även få uppfattningen om vad de vill. Dock bildar så många perspektiv på olika platser väldigt mycket olika sidokaraktärer som jag ibland kunde känna blev för många för att jag skulle kunna hålla koll på alla. Men återigen så utvecklas världen mer i den tredje delen och jag vill ju bara ha mer mer mer. Det kan ju inte vara slut här!
Jag tror bestämt att jag från och med nu kan kalla Lovisa Wistrand en utav mina favoritförfattare! Är det förbjuden kärlek i en fantastisk fantasymiljö med unikt magisystem, så är det här jag kommer att börja söka. Tack för en fantastisk bra serie - och jag ser fram emot att läsa allt nytt du skriver (för nu är jag nämligen ikapp dig och läst allt du givit ut)! En riktigt riktigt stark fyra!