Dödlig hämnd

Alice Wiklund och hennes kollegor på Scotland Yard står med två ouppklarade mordfall. Det ena mordet begicks för över trettio år sedan, det andra skedde helt nyligen. När båda fallen visar sig ha en gemensam nämnare i en av Englands värsta seriemördare, då kan Alice inte acceptera att det nu är meningen att hon ska lämnas utanför utredningen. Ett nytt mord i en nedlagd tunnelbanestation visar sig ha starka kopplingar till det tidigare fallet, och Alices kolleger misstänker att de har att göra med en copycat. Det är uppenbart att ett dunkelt förflutet bokstavligen måste komma upp till ytan igen ? och det genom en gravöppning.Mitt i allt är Alice tvungen att åka tillbaka hem till Stockholm. Hennes syster Marie, som också är polis, är försvunnen. Plötsligt inser Alice att systern är ute efter hämnd. En dödlig hämnd.Även kärleken ställs på hårt prov för Alice. Bröllopet hon och...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Betyg

På en tunnelbanestation hittas en kvinna mördad. Mordet har kopplingar till seriemördaren Sean, men han är väl död, eller?

Samtidigt försvinner Alice syster hemma i Sverige, så Alice åker hem för att hjälpa till att hitta henne. Kan försvinnandet ha något att göra med något som hände för många år sedan? Alice vet att systern inte kunnat släppa det.

Kommer det bli något bröllop mellan Alice och Stewart, när han nu ställer ultimatum?

Detta är tredje och avslutade delen i den erotiska triologin där Dödlig åtrå och Dödligt dubbelspel är de två första.

Jag är verkligen fast i denna triologi. Det är spänning genom alla böckerna och det händer oväntade saker hela tiden som bara gör det mer spännande. Man vill bara läsa, samtidigt vill man inte det ska ta slut.

Gillar du mord, svek, spänning, kärlek, vändningar och lite erotik ska du läsa dessa.

Betyg

Jag fullkomligt älskar när man får kastas mellan erotiska scener, djupa känslor blandat med spänning, förtvivlan och en portion av vänskap. Inte en minut av läsandet har varit tråkig utan snarare att jag fått hejda min framfart för att njuta så länge det bara har gått. Drivet verkar aldrig ta slut utan man måste fortsätta vända blad.
Jag rekommenderar man läser böckerna i ordning.

J

Betyg

Spännande, gripande & underhållande!