Ljudbok

Dödens hemligheter : En Cooper och Fry-deckare

Booth, Stephen

| 2018

Flag from sv

10


Invånarna i Peak District är vana vid att turister strövar omkring bland de böljande kullarna och vindlande dalarna. Men den här sommaren dyker en annan typ av besökare upp, och lämnar efter sig ett spår av döda kroppar och hemligheter.En serie självmord i området kastar in kriminalkommissarie Ben Cooper och hans team i Derbyshire i en kapplöpning mot tiden för att hitta ett samband mellan till synes slumpartade handlingar. De har ingen chans att förutse var nästa kropp ska dyka upp. Samtidigt upptäcker Diane Fry vid polisen i Nottingham att ett nyckelvittne har försvunnit.Vad är dödens mystiska hemligheter?Och är det så att något av offren inte alls tog sitt eget liv?

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

E

Ewa H

2018-07-01

Betyg

Det känns trevligt att åldras med Ben Cooper! Den älskvärda landsbygdskriminalaren åldras med förundran och förändring. Jag gillar detta, det är en långsam men underfundig och tänkvärd handling, fasansfull i vissa delar. Mycket funderingar kring åldrande och död – och ensamhet. Diane Fry är med på ett hörn här också, allt svårare att förstå sig på. Här finns möjligheter för framtida deckare, både när det gäller Cooper och Fry och den nya obducenten. Bara att se fram emot nästa bok!

Minna Matson

2018-06-29

Betyg

Kortare än vanligt och lite mer ytskum, men visst är det Fry och Cooper i högform. Hoppas dock på mer i nästa bok som blir nummer 17 i ordningen, annars börjar det nog bli dags att avsluta serien.