Dans med döden

Deaver, Jeffery

| 2000

Flag from sv

127


Den förlamade exkriminalaren Lincoln Rhyme, som vi mötte i Deavers förra bok Samlaren, återkommer här i jakten på en yrkesmördare. Mördaren, som polisen ger namnet Dansaren, har lejts för att röja undan tre vittnen i en stor rättegång mot en rik vapensmugglare. Det är en mycket spännande kamp-mot-klockan-jakt som den handikappade Lincoln Rhyme leder från sin specialutrustade bostad. Hans medhjälpare ute på fältet är den kvinnliga polisen Amelia Sachs.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

E H

2015-03-22

Betyg

En bok i sann Deaver-anda! Den har allt jag tycker en fempoängsbok ska ha! Spänning, dramatik, flera mord och starka karaktärer.

Britt-Marie Kullin

2012-07-25

Betyg

En helt okej kriminalroman, men jag tycker nog att dom böcker som jag har läst tidigare av Jeffery Deaver har varit bättre.

A Bookaholic Swede

2010-10-17

Betyg

I nivå med " I samlarens spår" var den allt inte men inte heller dålig, Handlingen kändes helt enkelt inte lika fängslande som den gjorde i föregående bok. Men mot slutet då blev boken faktiskt både överraskande och spännande att läsa. En stark 3:a hamnar den på till slut...

Anna Johansson

2010-10-05

Betyg

2:a Deaver boken jag läser och den var godkänd. Inte lika bra som I samlarens spår. Boken var rätt seg ett tag, men tog sig mot slutet och då ville man inte lägga ifrån sig den. En helt klar godkänd bok, mellan 3-3½ i betyg.

Helena Nilsson

2010-07-23

Betyg

Bra som vanligt från Deaver.