Damen på kyrkogården o andra spökhitorier

Roeim, Jrn

| 2010

Hu, det spökar. 9 gastkramande spökhistorier: De svarta handskarna, Kniven, I en mörk, mörk skog, Pianolektionen, Förföljaren, Liftaren, De fem rövarna, Julkonserten samt Damen på kyrkogården. En perfekt bok för alla som älskar lagom läskiga spökhistorier.

K

Jag tycker att alla spökhistorier var bra men alla var inte läskiga. den är gaska lång och har ganska mycket text.

K

bra bok och väldigt spännande. den har 9 kapitel i sig de första heter damen på kyrkogården och mitt favorit kapitel heter förföljaren det är nog det bästa kapitlet jag har läst i denna boken. författaren heter Jorn Roeim väldigt ovanligt efternamn.

K

Jag tycker den boken var den bästa jag har läst! Den har nio kapitel och i varje nytt kapitel är det en ny spökhistoria. Den första spökhistoria heter damen på kyrkogården. Jag tycker att det är det bästa kapitlet i hela boken! Jag rekommenderar den här boken till de som gillar lagom mycket text.

H

hampus oskarsson