Cocktails för tre

En vänlig gest och ens tillvaro kan förändras för all framtid ? ! En gång i månaden möts de tre goda väninnorna Roxanne, Maggie och Candice för några drinkar och lite trevligt skvaller. Roxanne: Glamorös och självsäker men har en hemlig älskare som hon inte berättar för de andra om ?  Maggie: Alltid högpresterande och självgående men kommer hon att klara av sitt nya liv som mamma? Candice: Ärlig, vänlig och ordentlig men vad gör hon när ett spöke från det förflutna dyker upp? Och en ödesdiger kväll sätter servitrisen vid deras bord igång en kedja av händelser som för alltid kommer att ändra deras liv.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Anna Granström

2016-07-15

Betyg

Matchar förväntningarna - chiclitbok med en lagom dos intriger, karriär, förvirrade kvinnor, relationer, kärlek och sorg.

Minna Matson

2016-03-18

Betyg

Tre kvinnor. Välutbildade och med brutalt bra jobb. Som kan vara så handlingsförlamande och naiva i privatlivet? Näe.

Carolina E

2013-08-31

Betyg

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja den här recensionen så jag börjar såhär, med rent nonsens. För nonsens är nästan vad den här boken är och jag orkar inte tänka på den mer eller försöka analysera något som inte finns. Den blir lite som en dålig komedi. Så är det. Roxanne som har gått och väntat i sju år på att hennes älskare ska lämna sin familj för hennes skull? Jag vill bara skrika till henne att hon ska ge upp, gå vidare och lämna innan det är försent. Det finns ingen man som är värd att vara ett andrahandsval för. Maggie är gravid men fylld med så mycket motståndskänslor att jag undrar varför hon gav sig in i det från första början, kanske en sprucken kondom? Jag vill säga till henne att det är ingen som kan tvinga dig att föda ett barn, inte ens din man som för övrigt verkar vara ganska helylle ändå. Sedan är det väl heller inte optimalt att dricka drinkar när man är höggravid, just det där med alkoholen stack mig i ögonen ganska många gånger. Så har vi Candice som jag mest bara himlar med ögonen åt, hon är bortom all räddning och känns som en vilsen landslotta i storstaden eller med andra ord så är hon ytterst naiv.

Kitty Cat

2013-06-30

Betyg

Lättläst o trevlig! Lite förutsägbar, naiv o sliskig men det hör väl till en chicklit

Britt-Marie Kullin

2013-01-12

Betyg

Det här var den femtonde boken som jag läste av Sophie Kinsella, som egentligen heter Madeleine Wickham. Jag tycker mycket om alla hennes böcker.

Böckerna som hon skriver under namnet Sophie Kinsella är ju mer chick lit och har mer humor i sig.

Och böckerna som hon skriver under sitt eget namn, Madeleine Wickham är mer som vanliga romaner och har lite mer djup i sig, tycker jag.

Den här boken, ”Cocktails för tre” skrev hon redan år 2000. Men nu har den nyutgivits under hennes mer ”kända” namn.

Jag tyckte att boken var mycket bra. Lättläst och fängslande. Och kan helt klart rekommendera den.

( Läs gärna alla mina bokrecensioner i min blogg, Bims Blogg - http://bimsblogg.wordpress.com/category/bokrecensioner/ )