CIRQUE DU FREAK

Shan, Darren

| 2000

Flag from en

118


Darren goes to a freak show with his friend, Steve. It's the gothic "Cirque du Freak" where weird, half human/half animals appear and interact with the audience. Darren "falls in love" with a tarantula and determines to steal the spider so that he can train it to perform amazing deeds.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Karin Söder

2016-07-19

Betyg

En mysig lite läskig och bra ungdomsbok. Jag kommer absolut att läsa hela serien!

J

jojo bengtsson

2012-12-07

Betyg

ÄGER!

Betyg

Egentligen bra historia men inte så bra skriven
Men man måste ju ändå läsa fortsättningen

Mattias Green

2012-01-29

Betyg

Det var länge sedan jag läste denna men jag minns att jag blev helt tagen av hur välskriven den var. Jag blev helt besatt av boken och serien för den delen.

M

Maria Gustavsson

2012-01-09

Betyg

Det började med att jag såg filmen, vilket var en stor besvikelse. Det var en så bra story, men gjord på ett så dåligt sätt. Lyckan kom när jag fick veta att den var baserad på böcker.
Och även fast böckerna är skrivna på ett väldigt enkelt sätt för de som är något yngre än mig så fastnade jag helt i dem. Det är så mycket som inte var med i filmen som upptäcks i böckerna. Underbart!

Betyg

Denna serie är helt underbar jag gillar den skarpt

Natasha Illyés

2009-12-09

Betyg

Visst är det en ungdomsbok och jag är ingen ungdom alls, men spännande är det! En genomtänkt grundplåt som får en att längta till nästa bok, samtidigt som man njuter fullt ut av alla händelser i Skräckens cirkus.