
Du kan odla chili för skönheten, för smaken, eller för att det är trendigt ? och roligt! Eller allt på en gång.Intresset för att odla och äta chili har ökat explosionsartat. Alla vill odla chili. Det är lätt att förstå för chili är rolig att odla och ger stor skörd, även om den kan vara krävande i det nordiska klimatet. Och det bästa av allt är att det finns mängder av sorter att prova ? allt ifrån de allra hetaste sorterna som Trinidad Moruga Scorpion och Carolina Reaper till milda sorter som Jimmy Nardello och Padron.Här presenteras utförligt 222 olika sorter med odlingstips, bild och smakguide. Eva Robild och Kerstin Rosengren är två hängivna chiliodlare som visar dig grunderna i chiliodling i nordiskt klimat, från sådden under vinterhalvåret till flytten ut och sommarens skötsel och skörd.Vi får också lära oss hur man håller en chiliprovning där man går från den svagaste...
Visa mer
Recensioner
Bli först med att recensera denna bok