Chefen

Finder, Joseph

| 2007

Flag from sv

34


Chefen är en spännande thriller om ambition, svek och priset vi betalar för våra hemligheter. Nick Conover är vd för ett stort företag och ensamstående far till två barn. Han är en son av bygden som stigit i graderna och var en gång en av de mest beundrade i staden. Men det var före uppsägningarna. När hans familj trakasseras av en okänd förföljare upptäcker Nick att det bevakade kvarter de bor i inte erbjuder något skydd alls. Han bestämmer sig för att ta saken i egna händer och snart vänds hans liv upp och ner. På arbetet avslöjar Nick en konspiration mot honom själv, där några av hans närmaste kolleger är inblandade. Plötsligt kan Nick inte lita på någon, inte ens på den smarta men rastlösa nya kvinnan i hans liv. När allt han älskar står på spel upptäcker Nick sin egen obeveklighet. Hans fiender vet inte hur hårt han är beredd att kämpa för att rädda sitt företag,...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Cindy Kempe

2016-07-31

Betyg

Spännande, lättläst och bättre för varje sida. Något förutsägbar men ändå tillräckligt annorlunda för att bli intressant.

A

Amir Mansourian

2012-02-16

Betyg

Bra och spännande bok, men lite väl långrandig boken hade kunnat vara 100 sidor kortare utan att missa nån viktig detalj.

Mankan

2009-08-18

Betyg

Bladvändare med högt driv. Bra fysiska personbeskrivningar.