Ljudbok

Carolines pris

Barlach, Peter

| 2017

Flag from sv

20


Äntligen går affärerna lysande för krögaren Caroline! Efter en mängd motgångar och åtta månader i fängelse, verkar det som om hennes kaotiska liv är över. Anstalten, hennes senaste krog, är fullsatt varje kväll och drar gäster från hela Sverige. Caroline har till och med råd att anlita en städfirma som drivs av den karismatiske hundälskaren Ilham. Allt rullar på tills den dag då städerskan Zulfiya berättar om sin fasansfulla flykt till Sverige och att hon nu arbetar under slavliknande förhållanden. Kanske har Ilham Städ AB, som på pappret ser ut att skötas korrekt, något att dölja? Caroline säger upp kontraktet med omedelbar verkan och anställer själv Zulfiya, trots att Ilham varnar henne för att det kan få farliga konsekvenser. Så får Caroline ett paket med okänd avsändare. Innehållet får henne att förstå att en ny strid har börjat och att hon återigen kan tvingas betala ett högt pris....

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Helena Nilsson

2019-07-11

Betyg

Lättsmält och lättglömd!

Britt-Marie Kullin

2017-05-27

Betyg

Det här är den fjärde boken om Caroline. Den kan säkert läsas fristående med stor behållning. Men jag tycker alltid serier med böcker vinner på att läsas från början och i rätt ordning.

Jag har läst dom tre tidigare böckerna. Eller läst och läst, förresten, jag har lyssnat på dom tre tidigare böckerna som ljudböcker.

Här är länkar till mina recensioner av dom tre tidigare böckerna om Caroline. Den första boken heter Det är jag som är Caroline. Den andra heter Konsten att vara Caroline. Och den tredje heter Nyckeln till Caroline.

Och den här fjärde boken om Caroline, Carolines pris, den var precis lika bra som dom tre tidigare. Jag tycker väldigt mycket om Peter Barlachs sätt att skriva. Böckerna är mycket lättlästa, lite feelgood-liknande romaner, har en härlig humor i sig, men också mycket djup och allvar. Jag hoppas verkligen att författaren låter oss följa med i Carolines liv i flera kommande böcker.