Nya fräscha favoriter och klassiker i ny tappning. Plocka ihop recepten efter eget huvud eller välj de färdiga förslag som finns för alla de tillfällen: dop, konfirmation, studentmottagning, poolparty, jul, påsk, midsommar, kräftskiva, bröllop, Halloween, barnkalas, trädgårdsfest, nyår och så vidare.
Under den inspirerande ytan av läckra bilder och matmiljöer upptäcker du snart att författaren är en ytterst kunnig och erfaren matmänniska!
Elisabeth Johansson tillbringade stora delar av sin uppväxt i mammas (Kerstin Gräbners) restaurangkök på Lasse-Maja i Barkarby. I vuxen ålder har Elisabeth Johansson ägnat sig åt profesionell matlagning i många olika sammanhang. Hon har arbetat på Victoria i Kungsträdgården, på Grand Hotel, drivit eget ? Strandrestaurangen i Mariefred ? i åtta år, varit i flera omgångar på Fjäderholmarna, på Rosendals Trädgårdscafé, Restaurang Videgård och hos Jan...
Visa mer
Nya fräscha favoriter och klassiker i ny tappning. Plocka ihop recepten efter eget huvud eller välj de färdiga förslag som finns för alla de tillfällen: dop, konfirmation, studentmottagning, poolparty, jul, påsk, midsommar, kräftskiva, bröllop, Halloween, barnkalas, trädgårdsfest, nyår och så vidare.
Under den inspirerande ytan av läckra bilder och matmiljöer upptäcker du snart att författaren är en ytterst kunnig och erfaren matmänniska!
Elisabeth Johansson tillbringade stora delar av sin uppväxt i mammas (Kerstin Gräbners) restaurangkök på Lasse-Maja i Barkarby. I vuxen ålder har Elisabeth Johansson ägnat sig åt profesionell matlagning i många olika sammanhang. Hon har arbetat på Victoria i Kungsträdgården, på Grand Hotel, drivit eget ? Strandrestaurangen i Mariefred ? i åtta år, varit i flera omgångar på Fjäderholmarna, på Rosendals Trädgårdscafé, Restaurang Videgård och hos Jan Danielsson på Villa Källhagen. De senaste två åren har hon varit menyansvarig på en stor cateringfirma.
Hon har lagat all sorts mat men haft en särskild dragning åt konditorivarorna och desserterna. Elisabeth har bland annat tävlat i SM med desserter två gånger. Men hon har också lagat mat till tre nobelfester och gjort festmiddagar till afrikanska ambassaden. Elisabeth Johansson vet vad folk vill ha på sina buffébord. Hon har lagat det. Tusen gånger.
Tina Axelsson och Susanna Blåvarg har tagit de fantastiska bilderna och Ove Lindfors har gjort formen till denna vackra och mycket användbara bok.