Buffé! : från mingel till festbuffé

Nya fräscha favoriter och klassiker i ny tappning. Plocka ihop recepten efter eget huvud eller välj de färdiga förslag som finns för alla de tillfällen: dop, konfirmation, studentmottagning, poolparty, jul, påsk, midsommar, kräftskiva, bröllop, Halloween, barnkalas, trädgårdsfest, nyår och så vidare. Under den inspirerande ytan av läckra bilder och matmiljöer upptäcker du snart att författaren är en ytterst kunnig och erfaren matmänniska! Elisabeth Johansson tillbringade stora delar av sin uppväxt i mammas (Kerstin Gräbners) restaurangkök på Lasse-Maja i Barkarby. I vuxen ålder har Elisabeth Johansson ägnat sig åt profesionell matlagning i många olika sammanhang. Hon har arbetat på Victoria i Kungsträdgården, på Grand Hotel, drivit eget ? Strandrestaurangen i Mariefred ? i åtta år, varit i flera omgångar på Fjäderholmarna, på Rosendals Trädgårdscafé, Restaurang Videgård och hos Jan...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Bli först med att recensera denna bok