Ljudbok

Brudkistan

Lindell, Unni

| 2017

Flag from sv

78


Tolvåriga Maike Hagg återfinns under mystiska omständigheter död i källaren till ett sjukhus i Oslo. Flickan har fallit från en stege och slagit huvudet i stengolvet.Tjugofem år senare möts två kvinnor för att reda ut vad som egentligen hände den där dagen. Samma kväll mördas en av kvinnorna och den andra befinner sig plötsligt i livsfara.Polisinspektör Marian Dahle får i uppdrag att skydda henne. Och Cato Isaksen och hans team arbetar under stor press för att förhindra att fler faller offer för mördaren. Än en gång står det nu övergivna sjukhuset i händelsernas centrum.Brudkistanär en spännande deckare som vilseleder läsaren in i det sista.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

M

Maria Rytterwall

2015-07-28

Betyg

En dussindeckare av bättre kvalitet, läsvärd men inte mer.

I

Irmeli Pohjola

2015-06-01

Betyg

Unni Lindell startade mycket väl, men de senaste böckerna är rätt så trötta och Brudkistan är värst, full av omotiverad scräck. Men om man tycker om sånt.....

Helén Lundström

2015-04-30

Betyg

Historien fångade mitt intresse direkt men känslan av att det är många trådar att hålla reda på från början till slut tyckte jag var lite jobbigt. Men boken i sig, dess handling och personer gillade jag. Klart läsvärd. Kanske kommer att läsa någon mer bok av Unni Lindell.

Britt-Marie Kullin

2015-03-18

Betyg

?Brudkistan? är den tionde boken om polisen Cato Isaksen. Jag har tidigare läst bok nummer åtta, ?Sockerdöden?, och bok nummer nio ?Djävulskyssen?. Tyckte rätt så bra om den förstnämnda, och ännu lite bättre om den sistnämnda.

Och ?Brudkistan? tyckte jag också om. Kanske inte en bok som jag kommer att minnas. Men en helt okej deckare att läsa som underhållning. Boken var inte förutsägbar, och den var lättläst. Bra miljö, och bra karaktärer var det också. Så boken kan absolut rekommenderas.