Brownies

Wikholm, Ingrid

| 2009

Flag from sv

0


Brownies är fylliga, mjuksega, härliga chokladkakor som är enkla att baka. De kan göraspå många olika sätt och med olika smaksättning. Brownies kan bakas med antingen choklad eller kakaopulver - eller både och. Brownies syster heter blondie och bakas med vit choklad. De är inte bara goda utan dessutom enkla att baka. Det finns bara en enda regel, och det är att ha koll på gräddningstiden. Ytan på kakan ska ha stelnat, men inuti ska kakan fortfarande vara lite kladdig när den kommer ut ur ugnen. Smaksättningen kan varieras i det oändliga. Det är bara fantasin som sätter stopp för nya smakäventyr. Här finns t.ex. brownies med lönnsirap, blondies med mandel och brownies med konjak. Extra gott till en brownie är en klick vispgrädde eller en kula glass. Pröva också med chokladsås, smaksatt yoghurt eller uppvärmd, bitter apelsinmarmelad. Både brownies och blondies kan serveras som rutor, tårtor...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Bli först med att recensera denna bok