Brother Odd

Koontz, Dean

| 2006

Flag from en

142


Leaving Pico Mundo, the small desert town in which he has spent his life, Odd Thomas, a hero who lives between the living and the dead, seeks the peaceful solitude of an isolated monastery high in the western mountains, but he soon finds himself confronting an evil killer stalking the ancient, holy halls of his sanctuary. 600,000 first printing

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Betyg


Åh, jag blir så ledsen över att Odd-böckerna inte är lika bra som jag vill att de ska vara. Första boken var magnifik och jag blev besviken över att Odd i tvåan blivit mer avslagen till livet, och enspårigheten i berättelsen. Här i trean är det istället för spöken riktiga existerande skorpionmonster som tar över ett munkkloster och då känns det som att serien har tappat det helt. Ändå är Odd en favorit för mig och som karaktär är han helt underbar. Jag njuter över att få följa hans tankegångar och hans ödmjuka sätt och kommer fortsätta serien mot alla Odds.

Izabela Horn

2015-05-07

Betyg

Tredje boken om Odd Thomas, jag tyckte den var lite bättre än de två första men jag kan inte sätta fingret på vad som gjorde att jag drogs in i den. Handlingen e lite speciell, kanske har jag bara vant mig vid den lätt roande tonen som genomsyrar handlingen .

Lena Floser

2010-10-13

Betyg

Nä, det blir sista boken jag läser av den här reaktionära tråkmånsen. Just den här boken råkade dessutom vara taffligt översatt.

Bengt Månsson

2010-03-07

Betyg

I böckerna om Odd Thomas har Koontz riktat in sig mer på det mystiska och mindre på der psykopatiska (även om lite av varje finns med i många av hans böcker).