Bröd, bröd, bröd: recept, råd och genvägar

Johansson, Martin

| 2014

Flag from sv

10


Den enda brödbok du behöver Få saker sprider samma välbefinnande som doften och smaken av nygräddat bröd. Är det dessutom du som har bakat brödet själv så känner du garanterat dubbel tillfredsställelse. I Bröd, bröd, bröd ger Martin Johansson dig alla recept, råd och genvägar du behöver för att baka ett makalöst gott bröd i din hemmaugn. Martin Johansson är sällsynt bra på att förklara hur du ska göra för att lyckas med bakningen. Recepten är tydliga, enkla och smart skrivna så att alla kan förstå. Och varje recept visar hur man ska göra om man bakar för hand eller med degblandare. De omkring hundra recepten är varierade ? här finns alltifrån scones, rostbröd och gotlandslimpa till knäckebröd, vörtlimpa, baguetter och den optimala pizzadegen. Alla de klassiska bröden är med, men också några ovanliga och spännande. Och för att förgylla tillvaron lite extra är också de bästa...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

C

Caroline Falk

2019-06-17

Betyg

Väldigt bra recept!

M

Marco Fallermo

2018-09-29

Betyg

En bok som får en att vilja baka mera!

Jag har alltid varit lite förskräckt till att ge mig ann bakning. Jag är fruktansvärd på att laga mat och att baka bakelser är alldeles för komplicerat för mig. Jag såg denna E-boken för drygt 56 kronor på www.adlibris.se och beslöt mig för att hugga till!

Otroligt bra, simpel och välskriven receptbok som förklarar till dig som om du aldrig någonsin stått i köket innan (uppskattas!) Det finns en otrolig variation av recept att välja mellan här med väl beskriven svårighetsgrad på varje recept.

Att baka bröd är roligt och otroligt belönande. Det enda jag hade velat se från den här boken är bättre illustrationer & förklaringar till hur man t.ex viker degen & hur man formar degen som en limpa.

Illustrationen & beskrivningen där är bara förvirrande, så jag rekommenderar att man tar och kollar YouTube eller Googlar för att få det bästa resultatet där.

Malin Jansson

2014-12-30

Betyg

Allt för brödbak! För första gången många nyttiga grunder kring teknik som jag letat efter t.ex. gradtal för färdiga bröd.