Ljudbok

Broarna i Madison County

"Francesca trycktes mot hans kropp och hon undrade om han kunde känna hennes bröst genom klänningen och sin egen skjorta. Hon var säker på att han kunde det. Det kändes så skönt. Hon ville att det skulle fortsätta i all evighet. Fler gamla låtar, mer dansande, mer av hans kropp mot hennes. Hon hade blivit kvinna på nytt."Mötet mellan den kringresande fotografen Robert Kincaid och bondhustrun Francesca Johnson är en av samtidslitteraturens vackraste kärlekssagor. Robert Kincaid är i Madison County för att fotografera övertäckta broar på uppdrag av National Geographic. Han kör upp på Francesca Johnsons gårdsplan för att fråga om vägen. En kärlekslåga tänds.De får fyra dagar - och en evighet av kärlek - tillsammans.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

L

Lena Dufvenberg

2020-04-27

Betyg

Min favoritbok. Älskar historien och skådespelarna som finns i filmen som baseras på boken. Den stannade kvar länge i minnet och är en bok jag återkommer till ibland och läser igen.

Linda Jansson

2017-05-23

Betyg

Linda Jansson

2017-05-17

Betyg

My.loved.books

2015-09-01

Betyg

Å vad jag önskar att det fanns fler än fem stjärnor att ge som betyg! Kunde inte sluta läsa!

Tobbe Fransson

2011-11-08

Betyg

Fotograf stannar till hos bondkvinna och drabbas av passion.

Nettan Holmér

2011-09-02

Betyg

Jag älskade den här boken när jag läste för många år sedan. När filmen kom tyckte jag för första gången att en bok levde upp till boken!! Läs den och se den.

Lars B.

2011-03-31

Betyg

Njae... Lite för ladylike för min smak. Föredrar filmen.

L

lee Malling

2010-07-07

Betyg

När du väl börjat läsa denna vill du inte lägga den ifrån dig. Suuuper bra.

K

Karin Danielsson

2010-05-31

Betyg

Anmäld i en notis i SvD när den hamnat på topplistan i USA, en vän bosatt där fick skaffa den och oj, vad jag och alla som försökte rycka den ur mina händer och sedan fick låna den läste. Och grät. Han skrev fler böcker på liknande tema, var aldrig ens hälften så bra.

Mina Böcker

2009-06-14

Betyg

Tro det eller ej, filmen är faktiskt bättre!