Bränn alla broar

Helle, Siri

| 2018

Flag from sv

21


"Vilken debut! Värme, svärta och en stor portion humor." Camilla Davidsson, författare "Fantastisk, underhållande & stark!" Jennies Boklista Utåt sett har Liv Björk det perfekta livet. Hon har ett välbetalt finansjobb, gör avundsvärda uppdateringar på Instagram och dricker hälsosmoothies till frukost. Så varför är hon så olycklig? I tonåren skrev hon ett brev till sig själv, som hon skulle läsa om hon någon gång övervägde att ta sitt liv. I brevet finns en uppmaning att ge livet en sista chans, spendera alla pengar och göra det där hon drömt om men aldrig vågat. Liv bestämmer sig för att ge det tre månader. När hon träffar den idealistiska gatukonstnären Sanna öppnar sig plötsligt en värld av nya möjligheter samtidigt som det utsatta dödsdatumet kommer allt närmare. Bränn alla broar är en roman som tar upp var tids svåra frågor med bade allvar och livsbejakande...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

V

Villivonkansbooks

2018-01-27

Betyg

Utåt sett har Liv det perfekta livet. Hon har ett välbetalt finansjobb, gör avundsvärda uppdateringar på Instagram och dricker hälsosmoothies till frukost. Så varför är hon så olycklig?
🐴
Bränn alla broar är en stark och intressant debutroman. Liv ifrågasätter hela sitt liv och vill ta livet av sig. Egentligen har hon allt på pappret men trivs ändå inte med sitt liv. Boken är fängslande och drar igång massor av tankar om vad jag själv vill med mitt liv. Vad gör man egentligen för man själv vill och inte för att omgivningen vill det?.. Jag gillar att ångest och psykisk ohälsa får ta plats i en skönlitterär bok. Bränn alla broar är levande, underhållande och ruggigt snabbläst!

J

Betyg

Fantastisk, underhållande och stark!