Brev till samhllet

Ericsson, Eric

| 2003

Eric Ericson skriver brev med sllsynta ider och bisarra frslag till myndigheter och fretag i Sverige. Detta r en samling av breven och de lika fantastiska svar han ftt. "Hassan i bokform - bara nnu bttre". stgta Correspondenten "Jag har skrattat hela veckan". Kristian Luuk/TV 4

Elisabet Berg

2019-03-01

Den r ganska rolig.

Anna Lindstrm

2013-04-30

Vet inte riktigt vad jag ska tycka. De frsta breven fr mig att skratta men snabbt blir det bara fr mycket "miffo" ver breven. Och jag vet inte hur kul det r egentligen fr mottagaren. BT estimerade att jag skulle ge 4,4 i betyg. (??!) Tycker inte BT riktigt frstr mig... ;)

Marcus Sohl

2012-04-13

Stor humor! Vissa av breven r ofrglmliga klassiker som slr det mesta i humorvg.

Mia Hgberg

Jag skratta s jag grt.

H

Hannes Took

2011-04-17

Frsta gngen jag hrde talas om boken var nr Eric sjlv lste ngra stycken p en frelsning jag var p, det var vldigt underhllande och bdade gott. Idn r intressant men tyvrr blir det mest bara upprepningar efter ett tag och d r det inte s roligt som det skulle kunna ha varit.

Linda slund

2011-03-18

Jag har boken hemma i min hylla och r glad fr den, man kan lsa och le och fundera ver mnniskor. Samtidigt r jag lite anti: just den hr knslan av att driva med mnniskor. Jag vill ha ett samhlle dr mnniskor vgar stlla ocks de ovanliga frgorna i formella sammanhang, dr nya och ovntade mten och mjligheter skapas. Jag vill att mnniskor som fr en ovanlig frga ska vga svara, inte bara tro att de just blivit svarsobjekt i en bok eller ett humorprogram. S nr jag lser den hr vill jag inte skratta t dem som svarar, jag vill ropa - vga lyssna, svara, och vga gra bort dig!

Michael stergren

2010-03-18

Rolig bok men efter att ha lst frsta tredjedelen blir det drefter ytterst lite variation.

N

Nedhal Pirababi

2010-01-08

Rolig

Mattias Frisk

2009-07-22

Otroligt underhllande, perfekt fr buss och tgresor.

Eric Ericsson, vilken hjlte. En av mina favoritkonstnrer. Ls den hr och f magmuskler av skratt. Iden!

Fredrik Broberg

2009-06-10

Pminner om Stenmark i genialitet. Inte fullt lika djup och klockren dock.