Eric Ericson skriver brev med sällsynta idéer och bisarra förslag till myndigheter och företag i Sverige. Detta är en samling av breven och de lika fantastiska svar han fått. "Hassan i bokform - bara ännu bättre". Östgöta Correspondenten "Jag har skrattat hela veckan". Kristian Luuk/TV 4
2012-04-13
Stor humor! Vissa av breven är oförglömliga klassiker som slår det mesta i humorväg.
2011-04-17
Första gången jag hörde talas om boken var när Eric själv läste några stycken på en föreläsning jag var på, det var väldigt underhållande och bådade gott. Idén är intressant men tyvärr blir det mest bara upprepningar efter ett tag och då är det inte så roligt som det skulle kunna ha varit.
Jag har boken hemma i min hylla och är glad för den, man kan läsa och le och fundera över människor. Samtidigt är jag lite anti: just den här känslan av att driva med människor. Jag vill ha ett samhälle där människor vågar ställa också de ovanliga frågorna i formella sammanhang, där nya och oväntade möten och möjligheter skapas. Jag vill att människor som får en ovanlig fråga ska våga svara, inte bara tro att de just blivit svarsobjekt i en bok eller ett humorprogram. Så när jag läser den här vill jag inte skratta åt dem som svarar, jag vill ropa - våga lyssna, svara, och våga göra bort dig!
2010-03-18
Rolig bok men efter att ha läst första tredjedelen blir det därefter ytterst lite variation.