Bread Bread Bread

Johansson, Martin

| 2016

Flag from en

10


Bread Bread Bread offers an enticing collection of easy-to-follow recipes, as well as expert advice and shortcuts, for making fantastic bread at home. The more than 100 recipes include classics like focaccia and fougasse as well as more complex breads such as fig and hazelnut baguettes, naan, and thin multi-grain crisp bread. From scones to baguettes, pizzas to quick breads, this comprehensive collection from a master baker demystifies expert baking for home cooks. The easy-to-follow recipes will appeal to first-time bakers as well as seasoned enthusiasts. TOC and sample recipes: LOAVES: walnut bread, whole grain spelt bread, gotland loaf, carrot loaf BAGUETTES AND ROLLS: cellar French rolls, raisin rolls, overnight-rising baguettes BREAD TO ACCOMPANY MEALS: chapatti, flour tortillas, pita bread, hamburger buns PIZZAS: pizza dough, feta and eggplant pizza,...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

C

Caroline Falk

2019-06-17

Betyg

Väldigt bra recept!

M

Marco Fallermo

2018-09-29

Betyg

En bok som får en att vilja baka mera!

Jag har alltid varit lite förskräckt till att ge mig ann bakning. Jag är fruktansvärd på att laga mat och att baka bakelser är alldeles för komplicerat för mig. Jag såg denna E-boken för drygt 56 kronor på www.adlibris.se och beslöt mig för att hugga till!

Otroligt bra, simpel och välskriven receptbok som förklarar till dig som om du aldrig någonsin stått i köket innan (uppskattas!) Det finns en otrolig variation av recept att välja mellan här med väl beskriven svårighetsgrad på varje recept.

Att baka bröd är roligt och otroligt belönande. Det enda jag hade velat se från den här boken är bättre illustrationer & förklaringar till hur man t.ex viker degen & hur man formar degen som en limpa.

Illustrationen & beskrivningen där är bara förvirrande, så jag rekommenderar att man tar och kollar YouTube eller Googlar för att få det bästa resultatet där.

Malin Jansson

2014-12-30

Betyg

Allt för brödbak! För första gången många nyttiga grunder kring teknik som jag letat efter t.ex. gradtal för färdiga bröd.