
Ny brødbibel frå heile Sveriges heimebakar. Lite kan måle seg med lukta og smaken av heimebakt brød. I boka «Brød, brød, brød» gir den svenske heimebakaren Martin Johansson deg alt du treng for å bake knallgode brød på eige kjøkken. Her får du nærare hundre oppskrifter på harde, mjuke, raske, langsame, lyse, mørke, sure og søte brød, som alle er enkle å bake. Johansson er uvanleg god til å forklare korleis du skal lykkast med bakinga. Han syner deg korleis du kan bake enklare og likevel lage fantastiske brød med smak og karakter. Med hjelp av boka kan du også konstruere di eiga favorittoppskrift.
Visa mer
Recensioner
2018-09-29
Betyg
En bok som får en att vilja baka mera!
Jag har alltid varit lite förskräckt till att ge mig ann bakning. Jag är fruktansvärd på att laga mat och att baka bakelser är alldeles för komplicerat för mig. Jag såg denna E-boken för drygt 56 kronor på www.adlibris.se och beslöt mig för att hugga till!
Otroligt bra, simpel och välskriven receptbok som förklarar till dig som om du aldrig någonsin stått i köket innan (uppskattas!) Det finns en otrolig variation av recept att välja mellan här med väl beskriven svårighetsgrad på varje recept.
Att baka bröd är roligt och otroligt belönande. Det enda jag hade velat se från den här boken är bättre illustrationer & förklaringar till hur man t.ex viker degen & hur man formar degen som en limpa.
Illustrationen & beskrivningen där är bara förvirrande, så jag rekommenderar att man tar och kollar YouTube eller Googlar för att få det bästa resultatet där.