Bränd

Cast, PC

| 2011

Flag from sv

99


"Frestad" slutade med en fruktansvärd cliffhanger, och nu äntligen får vi reda på hur det gick för Zoey, Stevie Rae och Afrodite. Zoey Redbirds hjärta har krossats och hon vill stanna på den Andra sidan för evigt. Stark är den enda människa som kan nå henne, men hur ska han hitta henne? Han måste dö för att göra det, menar Högsta rådet. Och han har bara sju dagar på sig.Stevie Rae vill hjälpa Zoey, men har stora, egna problem. De röda vampyrerna ställer till problem, och den här gången kan inte ens Stevie Rae skydda dem från konsekvenserna. Stevie Rae döljer en hemlighet som kan vara nyckeln till att få tillbaka Zoey, men som också hotar att krossa hela hennes värld. Och mitt i allt finns Afrodite: ex-vampyr, en hagga från helvetet (och stolt över att vara det!). Hennes lojalitet kan svänga åt många olika håll, och hur den svänger nu är fullkomligt avgörande för Zoeys öde.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Therese Östman

2014-06-26

Betyg

Inte alls bra, slutar med denna serien. Tycker den börjar spåra ur lite och gå åt något annat håll än när man började med serien. Betyg: 3

Charlotte B

2012-10-08

Betyg

Denna bok får 4 stjärnor eftersom den är sämre än dom andra.

G

Gunilla Jönsson

2012-09-22

Betyg

Den sämsta av serien, så här långt.

Karin Söder

2011-08-15

Betyg

Den får 'bara' fyra stjärnor då... hur ska jag säga? Den tillfredsställer mig inte lika mycket som de tidigare böckerna. Det blir lite för rörigt, med översteprästinnor, gudinnor, väktare, vaktare, soldater osv. Men som helhet tycker jag ju om dem och ser som vanligt fram emot nästa ;-)!