Borta för alltid

Coben, Harlan

| 2003

Flag from sv

247


För Will Klein existerar endast en hjälte: hans äldre bror Ken. De växer upp i en välmående förort till New Jersey. En varm sommarkväll hittas en ung kvinna ? en flicka som Will en gång varit förälskad i ? våldtagen och brutalt mördad i sin familjs källare. Alla bevis pekar på att Ken är den skyldige och när polisen är redo att gripa honom försvinner han spårlöst. Kens tillintetgjorda och splittrade familj är övertygad om att han är borta för alltid. Elva år senare är Will fortfarande säker på att Ken är oskyldig till mordet. Han har en känsla av att brodern försöker kontakta honom och finner bevis att Ken fortfarande är i livet. Så inträffar ytterligare en katastrof. Wills flickvän försvinner och han erfar att hon inte är den person han hade trott henne vara. Nu tätnar mystiken och Will inser att han är en fruktansvärd hemlighet på spåren ? och någon är beredd att döda för att hålla den...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Malin Magnander

2018-04-06

Betyg

T

Terese Johansson

2015-03-09

Betyg

Som vanligt när det gäller Cobens böcker är denna spännande, den tar oväntade vändningar och boken är verkligen en bladvändare. Ingenting är som man tror och man blir ständigt förvånad och överraskad.

kristina johansson

2009-07-12

Betyg

Spännande handling liksom i Cobens andra böcker. Hans författarstil är att han gärna ser ut en huvudperson som han följer men successivt så introducerar han andra karaktärer som han följer liksom handlingar. Låter knepigt? Läs själv och bedöm :)