Book of Tomorrow

Ahern, Cecelia

| 2010

Flag from en

62


The magical and mesmerising story of how tomorrow can change what happens today. Sometimes tomorrow has to start today Tamara Goodwin always had everything she wanted. Why would she ever give a thought to tomorrow? But suddenly life takes a difficult turn, and Tamara faces the hard decision to swap her glamorous town living for life in the country. However, Tamara is soon lonely and longing for her old life. Then a travelling library arrives in the village, bringing with it a mysterious leather-bound book locked with a gold clasp and padlock. What Tamara discovers within its pages takes her breath away and shakes her world forever.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Cindy Kempe

2019-10-01

Betyg

Inte en av Aherns bästa. Småmysig och lättläst men den känns avskalad och svårgripbar, det blir tunt på fel ställen och rörigt och märkligt i berättelsen på ett sätt som drar ner betyget rejält. Jag uppskattade dock mötena mellan Tamara och syster Ignatius samt Marcus och Weseley. Även den del då Tamaras sorg får ta utrymme.

Sofia Grundtman

2014-06-26

Betyg

"Vi erbjöd inte någonting till någon i hela världen, men vi tog en väldig massa."

Maria Klamas

2014-03-26

Betyg

Inte alls som jag trodde... men är den bättre? är den sämre? svårt att avgöra... Tänkte mig den skulle vara av kalibern PS I love you... en romantisk bok med smärta och kärlek och härligheter och gott slut... men i början fick jag inte helt grepp om boken, vad handlade den om... vem bodde de hos och varför? och vad med den där dagboken och alla personer runt om, nunnan och bokgrabben och glas-prismat... men snart kommer en gnagande känsla av otäckheter krypande, jag blir mörkrädd, vågar inte läsa den ensam, vågar inte läsa den innan jag ska sova... något ogreppbart... en underton som är läskig... mer otäckt än om någon blir mördad på ett slaskigt sätt, för det kan jag ta och hantera, men det här subtila, där personligheter byggs upp och har en hemlighet de är otrivsamt i högsta grad... om försmådd kärlek, om avundsjuka, om ond bråd död och svek och kanske ett gott slut... vem vet...

J

Jenny Jansson

2013-08-21

Betyg

En bra bok som innehåller allt!! Glädje sorg spänning, kärlek, gåtor och mysterier. Lite som en saga för vuxna. Mycket läsvärd!