Bonniers vegetariska kokbok

Lundin, Cecilia

| 2013

Flag from sv

8


Sugen på att äta grönt? Vill du dra ner på köttet och äta mer ?klimatsmart?? Har du en tonåring där hemma som är vegetarian? Oavsett om du bara är nyfiken på ett grönare liv eller redan äter vegetariskt så är Bonniers vegetariska kokbok boken för dig!Allt om Mat-redaktionen har tagit fasta på svenskarnas växande intresse för vegetarisk mat och valt ut 300 av sina bästa gröna recept. Här finns en blandning av klassisk svensk husmanskost som vegetariska köttbullar och kroppkakor och kända rätter från andra delar av världen som falafel och korma. Att vegetariskt kan vara både enkelt och matigt står klart när man dyker ner i de läckra recepten.Råvarorna som utgör basen i det vegetariska köket presenteras i bild och text. På de praktiska tips- och faktasidorna lär du dig allt från hur man kokar bönor till att smaksätta quorn och tofu.Här finns inte bara en uppsjö av vardagsrätter,...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Tarja Ahlgrén

2015-09-04

Betyg

Egentligen borde den heta Vegetariska menyer eftersom upplägget är just detta. Det är svårare att t.ex. hitta förslag på vad man ska laga till av eller kombinera med en enskild råvara.