Bonniers kokbok

Okänd

| 2002

Flag from sv

184


Bred, genomarbetad och inspirerande – Bonniers Kokbok är oumbärlig för 2000-talets matlagare, både de erfarna och nybörjarna. Några av Sveriges främsta kockar och matskribenter bjuder på 1500 recept, alla lika lätta att lyckas med.Bonniers Kokbok speglar våra förändrade matvanor, vi hämtar inspiration från världens alla hörn. Men våra svenska mattraditioner ges också stort utrymme, varsamt anpassade till dagens krav. Bonniers Kokbok går från det grundläggande – konsten att koka ägg – via den snabblagade vardagsmaten till de påkostade festmåltiderna för helger och högtidsdagar. Grönsaker, bakat av alla slag, asiatisk mat och läckra efterrätter ges extra stort utrymme, liksom hur olika råvaror ser ut och hur de används. Här finns avsnitt med rolig och matnyttig läsning om mat och vin, om karakteristiska kryddningar och smaksättningar i exotiska länders kök, om fester...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Maria B Hansson

2010-03-22

Betyg

Jag har den gamla - utan grönt på ryggen - och tycker den är förment tråkig.

Elisabeth Svensson

2009-12-29

Betyg

Har upplagan som kom 1960.. Kan inte vara utan den...

Tor von Geijer

2009-09-23

Betyg

trist