Bond om Bond - den kompletta guiden till 50 år av bondfilmer

Moore, Roger

| 2012

Flag from sv

2


Bond om Bond är en hyllning till James Bond och den långa raden filmer. Boken tar med dig på djupet och berättar detaljerat om livet som 007. Här får du ta del av den fiktiva brittiska spionens liv. En spännande faktabok som ger dig en spännade inblick över Ian Flemings skapelse: James Bond. Roger Moore har spelat James Bond sju gånger och hans gestaltning av Agent 007 är en av de mest ikoniska. I Bond om Bond är det just Sir Roger Moore som håller i pennan, men detta är ingen personlig redogörelse för hans liv som James Bond utan en faktabok som hyllar 50 år av Bondfilmer. Med det sagt så finns det ändå mycket av Roger Moores personlighet i alla bokens texter. Det är hans egen hyllning till allt Bondst. Han ger sitt perspektiv på olika detaljer i filmerna och berättar härligt underfundigt om sina egna insatser. Denna bok är också en skattkammare av Bondbilder. Den är,...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Nicklas Björk

2016-03-20

Betyg

Mysig och charmig, men som Lars B skriver så blir det ganska endimensionellt. Det är mest fokus på Roger Moores karriär och lite på de andra samt att bokens kapitel håller en ojämna nivå. En neutral 3:a blir det i betyg.

Lars B.

2012-12-31

Betyg

Landar på en trea då den vetgirige får den mest nödvändiga informationen om samtliga bondfilmer här. Dock är den ganska taffligt skriven av Roger Moore. Visst drar man på smilbanden ibland åt hans anekdoter, men boken hade definitivt tjänat på en spökskrivare. Blir dessutom märkligt att en bok om bondfilmERNA endast utgår från an av skådespelarnas perspektiv. Hade velat höra vad Sean, George, Timothy, Pierce och Daniel har att säga om sina erfarenheter. Dessutom blir ju det hela tämligen okritiskt och nepotistiskt. Svag trea.