Bo Hagströms kokbok

Hagström, Bo

| 2009

Flag from sv

4


Bo Hagströms bästa recept I Bo Hagströms kokbok hyllas både den traditionella svenska husmanskosten och den lätta medelhavsmaten som älskas av så många. Här möts smakerna sött, surt, salt och beskt i kombinationer som väcker både minnen och inspiration. Med fokus på råvaror av hög kvalitet visar Bo Hagström hur man enkelt kan laga smakrik mat med mindre fett. Den nyttiga medelhavsdieten med olivolja, färska örter och mycket grönsaker präglar många av recepten i boken. Vi får också en djupare kunskap om hur matens kemi fungerar i köket. Bo Hagströms passion för mat kryddas med färgstarka minnen från många år vid spisen. Vi får känna smaken av både Hildas äggakaka från Österlen och Mussolinis militärkex från Italien. De läckra matbilderna är tagna av fotograf Tine Guth Linse. Efter...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Anna Hallqvist

2009-12-12

Betyg

En skön kokbok av en skön herre. Jag gillar tv-serien Solens mat mycket och denna personliga kokbok av Hagström är okej. Varken mer eller mindre..