Östlundh, Håkan

| 2008

Flag from sv

193


En ambulanshelikopter flyger över Östersjön med kriminalpolisen Fredrik Broman. Han har en svår skallskada och ingen vet om han kommer att klara sig. Tre veckor tidigare har två människor hittats mördade på en gård i Levide. En kvinna, dödad med ett enda hugg. En man, massakrerad till oigenkännlighet. När de hittas på den blodiga stavparketten i det exklusiva vardagsrummet har de redan varit döda i två dagar. Huset ägare, Arvid Traneus, har nyligen kommit hem efter flera år som storföretagskonsult i Japan. Polisen utgår först från att Arvid är den slaktade mannen. Kvinnan vid hans sida har ju identifieratrs som frun i huset. Men när det visar sig att den döde mannen inte är Arvid utan hans kusin, tar utredning en ny vändning. Och de misstänkta tycks försvinna spårlöst. Håkan Östlundhs deckare Blot med den fjärde delen i serien om Fredrik Broman och hans kollegor vid Visbypolisen. Liksom...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

K

Karin Johansson

2019-11-08

Betyg

Alla böcker med polisen Fredrik Broman och hans kollegor på Gotland är mer än läsvärda.

Maria B Hansson

2015-07-24

Betyg

Slöläst på semestern. Knäckte rätt snabbt vem det var och sedan var det bara transportsträcka. Trött på miljöbeskrivningar som specar lite för exakt var personerna befinner sig. Ovidkommande och för inte storyn framåt.

Eva Möller

2015-01-16

Betyg

En mycket spännande historia. Rekomenderas varmt

Maria Jacobsson

2014-09-06

Betyg

Bra deckare, men lite rörig. Den hoppar fram och tillbaka i tiden och det är svårt att hålla reda på alla inblandade personer och var de bor. Kanske hade varit bättre om jag läst de föregående böckerna i serien.

E

Ewa H

2014-04-07

Betyg

Inte den bästa av Östlundh. Blev bra långrandig med onödiga utvikningar och funderingar. En lång resa fram till det väntade, förutsägbara slutet. Bättre kan han!

Kerstin Hellgren

2014-01-08

Betyg

Mycket bra och mycket otäck!!

Marita Ryen

2013-07-03

Betyg

Kändes lite seg, inte lika bra som de tidigare.

Kitty Cat

2012-12-05

Betyg

Trevlig läsning även om intrigen och slutet på den var riktigt platt och ordentligt förutsägbart

Jenny Hjärtberg

2012-09-21

Betyg

Perfekt för en fredagseftermiddag i soffan.

Michaela Schuller

2012-04-03

Betyg

Den sämsta i serien. Hade räknat ut hur allt låg till efter halva boken och tänkte, Hallå, förstår ni inte. Hehe. Men ändå godkänd för att karaktärerna är bra.

K

Karin Karlsson

2010-08-07

Betyg

Blev faktiskt lite besviken på denna boken, inte alls lika bra skriven som bok nr 2 och nr 3. Men det är ändå en helt okej deckare.

Jessica Hanning

2009-04-23

Betyg

en bra bok jag läste ut den på tre dar. men jag väntar lite av att läsa ut de första böckerna.