80 lågglykemiska recept för att:
? bränna fett
? gå ned i vikt
? balansera blodsockret
? må bättre
? förebygga hjärt- och kärlsjukdomar
Boken Blodsockerblues har på drygt ett år sålt i över 40 000 exemplar och blivit mycket uppmärksammad av medierna. Fler och fler inser fördelarna med att kontrollera sitt blodsocker, och glykemiskt index (GI) har utvecklats från en obegriplig term till en välkänd metod som figurerar på var och varannan löpsedel. Informationen har alltså nått läsarna ? nu vill de ha hjälp att använda den nya GI-metoden i köket!
Blodsockerblues i köket innehåller Fredrik Paulúns egna lågglykemiska favoritrecept, och har skapats efter läsarnas efterfrågan. Här finns 80 lågglykemiska recept som kan ge många hälsomässiga fördelar både för stunden och i framtiden: allt från att undvika trötthetskänslor efter maten till att förebygga hälsobovar som...
Visa mer
80 lågglykemiska recept för att:
? bränna fett
? gå ned i vikt
? balansera blodsockret
? må bättre
? förebygga hjärt- och kärlsjukdomar
Boken Blodsockerblues har på drygt ett år sålt i över 40 000 exemplar och blivit mycket uppmärksammad av medierna. Fler och fler inser fördelarna med att kontrollera sitt blodsocker, och glykemiskt index (GI) har utvecklats från en obegriplig term till en välkänd metod som figurerar på var och varannan löpsedel. Informationen har alltså nått läsarna ? nu vill de ha hjälp att använda den nya GI-metoden i köket!
Blodsockerblues i köket innehåller Fredrik Paulúns egna lågglykemiska favoritrecept, och har skapats efter läsarnas efterfrågan. Här finns 80 lågglykemiska recept som kan ge många hälsomässiga fördelar både för stunden och i framtiden: allt från att undvika trötthetskänslor efter maten till att förebygga hälsobovar som hjärt- och kärlsjukdomar, övervikt och åldersdiabetes.
Fredrik tycker själv att det är kul att laga mat, men vet hur svårt det är att få tiden att räcka till. Detta avspeglar sig i de flesta recept i boken som är enkla att tillaga, och innehåller ingredienser som är lätta att finna i butikshyllan. Alla recept är dessutom beräknade utifrån näringsinnehåll och GI-värde.
Blodsockerblues i köket rymmer även ett par korta teorikapitel där Fredrik förklarar vikten av en jämn blodsockernivå och reder ut begreppet glykemiskt index i korthet. Detta gör att boken både kan fungera som ett praktiskt komplement till Blodsockerblues, samt som en fristående teori- och receptbok.
Fredrik Paulún är en av Sveriges mest kända författare inom näringslära, och många av hans böcker har översatts till flera olika språk. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näringslära och hälsa, och skriver regelbundet för ett flertal tidningar bl.a. Expressen. Han är även känd som näringsexperten från tv-programmet Toppform. Fredrik har tidigare gett ut två kokböcker tillsammans med hälsokocken Oscar de Hoog, Den perfekta maten och Den perfekta matlådan. I Blodsockerblues i köket bjuder han för första gången på sina egna favoriträtter!
Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker