Blodsbröder

Archer, Jeffrey

| 2004

Flag from sv

104


Det var ett ögonblicks verk. Sköterskan som tog den nyfödde tvillingpojken och bytte ut honom mot en baby som dött några minuter tidigare blev aldrig avslöjad. Nat Cartwright växer upp hos sina föräldrar under blygsamma förhållanden medan tvillingbrodern Fletcher Davenport får en uppfostran som ende sonen till en mångmiljonär och hans hustru. Åren går utan att pojkarna har en aning om varandras existens. Nat lämnar universitetet i Connecticut för kriget i Vietnam. Han återvänder som krigshjälte och blir så småningom en framgångsrik bankman och politiker. Fletcher tar sin examen vid Yale och blir brottmålsadvokat. Även han ger sig in i politiken, och väljs till senator. Deras vägar är många gångar nära att korsas men inte förrän ett mord begås möts de. Den slutliga konfrontationen kommer när Nat och Fletcher kämpar om guvernörsposten i Connecticut, den ene som demokrat och den...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Cindy Kempe

2016-11-07

Betyg

Blev besviken. Det fanns potential i storyn men hela boken kändes så otroligt regisserad och språket kändes ofta pompöst och genomhastat. Karaktärerna är lite för ädla, nobla och lyckade att till och med när de "misslyckas" känns det som en seger. Tråkigt.

M

Mats Sigfridsson

2015-08-18

Betyg

Läste den på engelska mest för att komma igång med språket. Visst finns det ett underhållningsvärde i boken. En viss typ av spänning och typiska Archer intriger föreligger. Samtidigt är det så förutsägbart att det är skrattretande. Egentligen typiskt bestsellerskräp. Betyg 1,5.

Y

Yngve Carlsson

2014-03-14

Betyg

Jeffrey Archer har sedan jag började läsa Rivalerna för mångar år sedan alltid varit en av mina topp 5 favoritförfattare.

Engelska Väninnan

2013-07-27

Betyg

Han lyckas fånga mitt intresse i över 400 sidor. En underhållande roman som är just det underhållande

S S

2011-07-10

Betyg

Blir lite långdragen emellanåt förutom det väldigt bra bok

Helena Nilsson

2010-07-25

Betyg

Tycker om Archer och den här är lika bra som han brukar.