Blocket

Wahlberg, Karin

| 2006

Flag from sv

689


W&W:s egen deckardrottning återvänder till sjukhusmiljön- denna gång får vi följa jakten på en mördare i de vindlande mörka korridorerna på Lunds universitetssjukhus ... En kväll på hemväg genom fridfulla villakvarter blir Cecilia, Veronicas dotter, brutalt nedslagen. Medan Veronica vakar vid hennes sida, hittas en man strypt i en städskrubb på det väldiga sjukhuset i Lund, kallat Blocket. Claes Claesson försöker i samarbete med lundapolisen nysta i den mördade mannens förflutna, då den idylliska staden skakas av ännu ett våldsdåd. En av Cecilias tidigare rumskamrater hittas död och våldtagen i sin bostad. Kan det finnas något samband mellan de till synes så olika brotten? Och vad är det egentligen som pågår i den krets av unga läkare där såväl Cecilia som hennes tidigare rumskamrater rört sig?

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

M

Mats Sigfridsson

2017-07-18

Betyg

Det är en vanlig svensk standard deckare men Karin Wahlberg skriver bra.

A

Anne Hansson

2015-03-07

Betyg

Denna boken kom jag bara över av en händelse, den blev recenserat i någon dags tidning och jag tyckte det lät så bra. Trevlig kombination, läkare -polis, men lite svag ä'ndå, händer en hel del men lite rörigt, efter som man kommer in i ett förhållande som man inte vet så mycket om. Har ju inte läst hennes andra böcker

O

Olga Lund

2013-11-08

Betyg

Det är en sådan deckare som anstränger sig lite för mycket. Fick däremot en 3a för att den fick mig att sakna Lund.

E

Elin Nilsson

2013-04-13

Betyg

Lite för tydliga antydningar om vem som var skyldig. En vanlig svensk modern deckare där det blir så överdrivet våld. Möjligen, med god vilja, ett inlägg kring hur det går för barn som varit utsatta för övergrepp och våld.

Betyg

Rörig

Monika Häägg

2010-11-03

Betyg

En riktigt spännande spänningsroman. Svårt att lägga den ifrån sig. Läste klart den fastän jag egentligen borde somnat för länge sedan.

Monika Häägg

2010-11-03

Betyg

En riktigt spännande spänningsroman. Det var svårt att lägga den ifrån sig.

J

Johanna Falkered

2009-07-01

Betyg

Jag var förvånad över hur bra den här boken var i jämförelse med Majblomman. En bra svensk bok!